inte många timmar kvar på 2009

Har saknat min blogg lite kan jag erkänna :-)


Så jag ska göra ett tappert försök att hålla den vid liv. Men jag kommer och blogg när jag vill, kanske inte varje dag men när jag känner för det.



Idag är det Nyårsafton och det ska först firas med bröllop :D min barndomsvän Linda ska gifta sej. Kl 13,00 står hon brud i skara domkyrka. Känner på mej redan nu att jag kommer o lipa för det e så vackert...haha. Grattis till dej Linda och till Emma (Lindas syster) som också står brud idag.


Under veckan som vart har jag haft lite tisslande o tasslande för mej och barnen har undrat vad jag håller på med, snart får dom reda på överraskningen...

Vi ska ha skattjakt här hemma. En tradition som höll i sej för mej fram tills jag va 18 år....hihi. Så jag har köpt lite smågrejer o slagit in och skrivit en massa lappar som dom ska följa. Hoppas bara att dom tycker det e lika roligt som jag :D

Kvällen blir sen hos Andreas o Pernilla där vi ska käka oxfile ( inte jag) o annat göjs. Hoppas att jag kommer möta många bekanta ansikten som jag kan skåla in det nya året med? :-)


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0