what a feeling....

Åh jag e så glad idag ...wiii....nu kan man verkligen säga att jag har vårkänslor i överflöd....snart kommer våren på RIKTIGT!!!

Helt underbart o strosa omkrong på gatarorna i skövde. Bara gå i den affären man kände för.
Blev inte så jättemycket shopping ...det mesta blev till Hampus :) han växer ju såååå.

mysderess spindelmannen
t-shirt med döskalle
långaärmad tröja med gitarr
röda mjuskis byxor
sockar

sen blev det lite små krafs till tjejerna. Köpte lite mer presenter till Tilda. Har två saker till som jag vet att jag ska köpa, får göra det i  veckan som kommer.

Blev en del grjejer till mitt hem, men inte det som jag skulle köpa...haha. Kom hem med helt andra saker.
Som det just nu ser ut i storarummet ska det ju inte se ut, men jag vill ha just den DÄR känslan när man hittar nått som man verkligen vill ha...o det gjorde jag inte idag. Får la ha de som jag har ett tag till. Mitt kök blev iaf fint =)

Jag har tagit kort men nu när jag skulle lägga upp det så funkade det inte, men jag lovar att det kommer.
Och tro nu inte att det ska se ut så som det gör på korten....bara tagit för att ni ska få en blick över vad jag köpt för möbler...
 
Just nu dånar det i högtalarna ....svenska sommar hits...kan det bli bättre...nääää jag tror inte det!!!
Nu ska jag laga lite käk....e ju barnlediga nu så det ska bli så underbart skönt att få va med min älsklinga alldeles själv ;)

kanske skriver mer sen.

kram på er  i det fina vårvädret....ska gå o köpa mej lite tulpaner nu  :)

Solen skiner o livet känns underbart...

Vaknade vi åtta tiden av att solen sken rakt in i fönster...då blir man ju så glad.

Tuva o Hampus gjorde frukost ;) ja ni läste rätt. Det va så fint, allat va verkligen frammme, bröd,mjölk yoghurt, smör, salami, oboy det enda som inte fanns va kaffe men det va jag väldigt glad över att dom inte ens försökt o sätta på.

Nu har vi alla gjort iordning oss, ska en sväng till skövde. Ska shoppa lite ;)
Hoppas jag hittar nått fint piff piff nu.

Sen ikväll ska jag o Marcus på bio =) barnen ska sova i skallmeja =)

see you later

fredag kvällen...

Monica o roger var här o hämtade möblerna, så skönt att va av med dom. Nu kan jag äntligen börja göra i ordning i hallen...gött!

Hampus o jag gick en sväng till Mamma o drack kaffe, hon hadeockså köpt klings kokosbollar...mumma.

Marcus o jag åkte också till coop en sväng när Hampus somnat. Tilda o Tuva va hemma. Köpte lite gott som vi skulle ha till filmen Changeling. Den filmen rekommenderar jag verkligen...grymt bra. Jag grät mest hela tiden

Marcus bara gråter du? Ja gör inte du det? nä...lipig som jag e så gråter jag till det mesta ;)

Piff piff

E nyss hem kommen från dagis...fasans vad kallt det va ute. Fast självklart bättre väder än igår. När jag hämtade barnen på dagis igår var dom som två trasor jag kunde vrida ur...haha.

Sitter här i min ensamhet o njuter av min goda frukost tillsammans med mitt morgon kaffe :-) nog för att jag gillar mina barns ljuva stämmor men ibland kan det va skönt o bara höra sin egen puls slå...så underbart tyst!

Gårdagen bara fösvann...vi gjorde inte så mycket mer än grejade här hemma. Tränade sen på kvällen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer...har tusen saker o göra....vet inte vart jag ska börja bara!

Måste ringa Monica, hon ska ju ha lite grejer som vi måste köra bort till henne. Sen ska det ner en massa lådor i källaren, grejer ska upp på väggarna, och självklart lite piff piff som jag ska åka o köpa imorgon.

Snäll ni kan väll ge lite förslag på vad jag kan ha på min tv bänk o expedit hylla...den med åtta fack...

ses sen!!

ögonen går i kors

jag e svin trött....har hållt igång hela dan...o vi har fortfarande inte skruvat ihop allt än. Det tar sin lilla tid. Medans jag kommer ihåg ska jag ju också säga att väggorden har jag köpt på tradera...me like :) finns jätte många olika texter man kan lägga bud på...jag e helt såld på sånna just nu, kommer mer inom kort.

Som ni vet var jag på Ikea idag. Det blev mycket roliga saker....
Allt ser så bra ut när man går där o tittar...men man tänker då faan inte på att man ska skruva ihop skiten också....blä!!
Så just nu e det kaos i mitt hem....men snart snart blir det bättre:-)

Förutom o skruvat ihop möbler har Eva o Douglas vart här :) skulle lägga ut lite bilder men har ingen ork till det nu, får jag göra imorogn. Sen ringde Jenny o frågade om jag vill hänga med henne till coop...hon handlade kan jag säga...2000 spänn...fast det blev ju en del mat.

Nu ska jag sova....

natt natt

Going to Ikea

Väntar på syster yster nu...plingade just i mobilen. Japp det va hon.

Vad skönt det ska bli med ett storarum o en hall =)

ses sen!!!

igår kväll...

va vi ju in skallmeja. Det bjöds på semeltårta... men eftersom att det finns vissa som inte äter mandelmass så fanns det ju självklart vanliga semlor med vanilj i ;)

Dom hade sålt 2 800 semlor på ullas jobb igår....what? det e rätt mycket....dom ringde in Ulla vid halv 10 på morgonen och beskrev läget som lite kaos....o det va det hela dan. Förstår inte att det e sån hysteri bara för att det e just idag man ska äta semla, kan man ju lika gärna äta det imorogn o slippa hysterin ...hehe

En försäljning på 2800 semlor = 53 200 kr inte illa!

Apropå ingenting så fråga Caroline om vi visste vad pömsig betyder...o nånstans i bakhuvudet hade jag hört det förut....

Sexuelt uttmattad....inget ord vi säger till våra barn va? Då börjar ju Marcus...ja a kåt betyder ju Glad o Fitta betyder våt ängsmark...ja ni fattar att diskussionen va het sen..haha

Sen när vi kom hem kom Eva hit...hon skulle lämna pengar för jag ska köpa med lite grejer från Ikea till henne=)
 Kollade också på resumen av oscarsgalan , sen gick jag o la mej.

Vårkänslor i överflöd =)

Efter jag lämnat barnen på dagis har jag städat köket...nu börjar det likna ett kök igen. Bytt gardiner o så. Ska få upp lite piff piff men ska nu laga lite mat först, barnen vill ha mat nu ..... Ska också planetera om blommorna. Tilda ska få nya krukor i sitt rum så jag har köpt lite nya blommor.


Det e ju så skönt väder idag, man blir ju så glad då....vill bara skrika ut mina vårkänslor =)

Vi träffade Håkan på Jula igår (barnens farfar) då fick dom en peng som vi va o handlade för efter dagis.
Åh e den här min får jag köpa vad jag vill frågar Tuva?  Hon köpte nån petshop hund o sen hade hon egna pengar sparade så då köpte hon princess  wallies...Hampus köpte en motorcykel=)

Letade också present till Håkan, han fyller ju år idag. Ska dit ikväll på kalas. Japp som ni alla hörde....JAG ska följa med =) o det känns faktiskt bra. Man kan ju inte va arg för all evighet, så långsint får man inte va. Så nu bryr jag mej inte längre. Man kan ju umgås som normalt folk man behöver ju liksom inte älska varandra o jag gör det för Marcus o barnens skull det e ju vi som e en familj =)

hej så länge!

ni måste ju se min...

Fina sovrumsvägg...


Hyllan ovanför ska få sej en piff, har bara satt dit dom sakerna nu för
att det inte skulle va så tomt...Hampus ska ju självklart också få vad med
på bild =)

tur att det finns 24 timmar om dygnet...

jajjemensan Eva ;) bra va ? 


 När vi kom hem från dagis så degade barnen med lera....båda tycket det va roligt men Hampus fattade inte riktigt att man skulle göra figurer...meh han kavla o hade skoj ...=) Tuva hjälpte han lite.

Sen har vi mest flängt tycker jag....vart på jysk, jula, öb, coop, färg tema fast det heter ju inte så längre...ja o sen kom ju kvällen.

Kollade också på 183 dagar men vet inte om jag tycker den e så bra, kanske få ge det lite tid.

Sen har vi skruvat tv bänk....alltid lika kul. Man borde kunna köpa färdig skruvade redan tycker jag...vad enkelt allt skulle va då =)

Här kommer lite kort från dagen....












då va det måndag igen....

Vi sov ända till halv åtta idag...wiiii.....va på dag 1 minut i halv nio =) inte illa. Vi följde Tilda upp till kyrkan för hon skulle möta becca där, dom började halv nio idag.

både Carolina o Wilma slänger sej om halsen på Tuva knappt innna vi ens hunnit in på dagis...åh vad vi älskar dej Tuva tjöt dom i kör, sen kom Sofie o Tilda ....Tuva bara stod där o såg ut som ett ?  ja omtyckt det e hon ju...haha.

Sen va jag ju självklart tvungen att fråga om magsjuka...hur reglerna egentligen är... om ditt barn insjuknar i magsjuka ska man MINST va hemma 48 timmar...om det e epidemi bör syskon också hållas hemma. Om mamma eller pappan insjuknar så får barnen komma till dagis...ingen lag som säger nått annat. Men den bör ses över.

Fick ju beröm av dagis personalen idag för att jag har sånna kloka frågor så nu e det uppe i en het disskusion...frågar man inte får man ju heller inget svar.!

Måste också ringa skara kommun o fråga om jag kan ändra skolval...har ångrat mej.

Nu ska jag gå o posta mina packet. Sen ska jag hämta barnen!

bye bye

korv grillningen...=)

Vi åkte upp till planetringen för att grilla korv o leka med barnen. Tur var ju att mamma va med för hon stod för lekandet medans jag o josse grillade våra vantar...ja dom va ju blöta :)

Har nu funderat en stund på varför skor e i  så dåligt kvalite? kanske för att man köper dom på skopunkte? kan va så...nästa vinter ska jag köpa mej ett par moon boots :) skiter i om dom e fula men jag kan iaf känna mina tår o det e faan huvudsaken!


Hampus, Oliver, Nikki o Tuva letar pinnar till korven...


Hängde inte riktigt med vad Nikki  gör här....kanske skulle visa hur stark hon e? =)


mmm...gott det ska bli med korv ;)


Josse visar kort från hockey matchen dom va på ...


här grillas det korv....mycket rök blir det!


Killarna tuggar på kolasnören...


Flickorna grilla sina korvar :-)


Ja o här e vår fina spökgubbe...=)

Det va en mycket trevlig utflykt. Barnen hade så skoj =) synd nu att snö nästan håller på o gå bort. Men det kanske hinner komma mer innan våren vill komma?!


Vi va ganska frusna när vi kom hem. Hampus vill duscha o det gjorde han kan man väll säga....hela badrummet. Jäkla unge säger jag. Allt va blött, det va som en sjö. Var ju bara att sätt ingång o städa då da...o mitt i allt  fick jag besök av Eva. Det va skönt o ta en liten kaffe paus =) pratade lite om helgens bravader =) kan ju inte annat än o le...o det gjorde hon också när jag berättade om Polisen...haha
 
Har också vart så redig o vikt min tvätt o lagt in den....ska nu packa in lite grejer som jag ska skicka iväg...

see yo later!!!!

Grilla korv i skogen

Igår kolladde vi på film, Patrik 1,5 den va bra. Sen kollade vi på en annan också men jag somnade ju som vanligt. Tilda o Amanda gick o satte sej vid datan efter den första filmen.

Idag ska vi ut i skogen o grilla korv med min syster o hennes familj =) barnen kommer o ha så kul!

Just nu sitter min familj o käkar frukost men jag e inte hungrig. Jag har ont i min hals.

Jag får skirva mer sen.

mys ikväll =)

Vaknade kl 7 imorses av att Hampus kom in o la sej jämte mej...mysigt

Men vi låg i sängen tills kl 9 =) sen gick vi upp o käkade lite frukost. Röjde upp lite här o så. Sen körde vi upp Tuva till min mamma. Dom skulle ner till min mormor o morfar.

Jag,Marcus o Hampus åkte till Lidköping. Tilda va hos Amanda. Dom va ju på disco igår så Tila sov där.
Vi handlade lite mat. Jag köpte lite presenter till Tilda, hon fyller ju år snart. Sen köpte jag en jacka till Tuva.
Skulle köpt en likadan till Tilda men den va slut i den storleken.

Stannade också vid hemkompaniet o där fynda jag...köpte två tavellister för halva priset o två kuddar på 29 kr st.



Har vart en sväng hos Malin. Leo ringde o frågade om Tuva ville komma dit o leka. Tror ni hon blev glad? kan man säga...=) Faan vad snyggt dom hade fått det i huset. Jag vill också bo så. Nu vet jag vad jag ska ha för färg på min matta iaf =) GRÖN...såååå snyggt!!

Nu ska jag krypa ner i soffan jämte hampus =) o kollal på film!

Så här va det!!!

För ett tag sen så frågade Elin mej om vi skulle ut o festa en fredag....

Ja det kankse vi kan göra sa jag men Malin har redan frågat om jag vill komma upp till henne på förfest, Men du kan väll gå med dit upp isf?

Ja absolut sa Elin....Sen efter nån vecka sa Elin till mej Anna va lite sugen på att gå ut...jaha ok sa ja då. senare den vecka frågar hon mej om det va ok. Ja det e lugnt. Men så blev alla i Elins släkt typ sjuka så hon visste inte om hon hade barnvakt....

Så en kväll hemma hos Elin pratade vi om att gå ut den fredagen som kom o då sa jag till Anna att hon gärna fick komma. Eftersom hon o Elin redan hade bestämmat att dom skulle ut. Mer än så va det inte. Sen på fredag ringer Elin o säger att hon har barnvakt o frågar om dom får komma till Malin? Ja det får ni men jag e inte där förren runt åtta för jag ska träna sa jag.

Då frågade också Elin om det skulle komma nån som Anna inte gillade? isf så går vi sa Elin.

Elin o Anna kom vid tio tiden o vi gick ut vid elva.....Om man kan ta reda på saker innan så behöver inte allt bli så fel.

Min fest??? vem sa att det va min fest?? ja o sen dess har jag inte pratat med Anna....

Och jag frågade faktiskt Lina om hon ville gå ut den fredagen men hon tyckte inte det va nått för henne...

Jag visste att det skulle bli väsen om detta...sa det till Marcus och min syster att jag hade ångest för att Elin har börjat umgås med Anna...

Trodde det va min syster som sagt till Lina att det va MIN fest ...därför blev jag arg på henne igår...men har nu pratat med henne o tur e ju att man kan reda ut saker =) o glömma. Så då förstod hon varför jag blev arg.

Lär dej livets stora gåta...älska , glömma , och förlåta!!!!

Fredag....

På väg till dagis idag mötte vi våran lilla tant, jaha o vem e det tänker ni nu....

jo det en lite tant i röd jacka som vi alltid möter på väg till dagis. Hon bor i munkenhuset.

Det hela började för ca ett halvår sen. Vi stötte på henne och hennes lilla valp. Mina barn vill ju så gärna klappa vovven o sen dess har hon alltod stannat o pratat med mej o barnen.

Idag kom hon gående själv vid munken o när jag tänker efter så har vi inte sett henne på ett tag.  Hon berättade att hennes lille vovve dött...hjärtat hade bara stannat. Usch...Tuva blev lite lessen och självklart började hon ställa frågor sen efter vi sagt hej då till tanten.

- Mamma kan jag dö nu när jag e 5 år? om jag dör vad dör jag av då? kommer mitt hjärta också stanna nu? osv...

Hur förklara man fär en 5 åring om döden?

Ja fråga inte mej...visste inte vad jag skulle svara....tycker döden e jobbig att prata om.

Ska sätta mej ned o prata med henne om det när vi har en lugn stund själva och förklara...ska först bara komma på vad jag ska säga. Nån som har försalg?? kommentera gärna =)

På tal om annat...party ikväll då!

Scotts spelar ju på Olins ikväll....ska ut o käka med Josefine, Anna, Louise, Veronica, Malin, och Rebecca. Sen blir det förfest hos Monica. Hon bor ju precis bredvid ...nära o bra =) Hoppas vi får kul bara.

Nu ska jag laga mat

see you later!!!!

Kort =)


Hmm...finns det nått goot tro? Tuva ca 1½ år


Tuva med sin kusin Oliver


Min sötis på midsommar / 05


alltid lika söt =)


Tuva med sin kompis Emma...=)



ja a vad säger man om den här bilden...så smal har jag en gång vart...bilden e lite otydlig men i vanligt format så ser man bättre. Jag blev rädd när jag såg denna bilden....aldrig mera så saml!!!


Tuva har klätt på sej helt själv...visst e hon snygg?!



Tuva med sin kusin Nikki ....dom ddansar på databordet...haha


Tuva med min morfar :)


Hampus i magen...v 28


Tuva pussar lillebror ...=)


sötisar =)


Tilda, Tuva med nyfödda Hampus!


Hapus 3 veckor!

Ni får gärna ge kommentarer =)

Det kommer mera bilder på Hampus =)

Torsdag igen då....tycker det kan komma lite andra veckodagarn nu...etrött på dom gamla!

07:15 gick jag upp idag...kändes som jag hade grus i ögonen när jag vakna.

Hade som vanligt svårt o somna igår kväll. Låg o funderade på saker o sen så ville jag inte riktigt somna för jag visste att jag skulle drömma om döden.

Fast i natt va det lite annorlunda. Jag hade precis fått en bebis o bodde i ett hus ute på landet. Det va som i en skräckfilm kan man säga...en gubbe kom o ville ha min bebis, sen skulle han döda den o sen skulle jag smita där ifrån o då blev jag upptäckt....tänk dej den känsla man har när man e rädd...då man känner att blodet rusar upp i huvudet o hjärtat slår volter, känns som om det också slår lock för öronen.... a ....den känslan hade jag när jag vakna....o efter det hade svårt o somna igen.
Så ni kan ju förstå att jag inte gillar o sova längre...iaf inte natte tid!



Pratade med min mormor förut, hon hade sytt klart gardinerna =) tänkte hämta dom i helgen. Var ju ett tagsen jag va där nu. Som vanligt tjatar ju barnen jämt om att gå dit....det ju bra att ni e omtyckta =)

I morses va jag o åt frukost med Jenny. Hade en del o prata om =) e så glad för deras skulle....jag ska få hjälpa till o inreda...=) mycket skojjigt!

Nu leker barnen på sitt rum, hör hur dom grejar där inne. Dom bygger med lego. Kul att dom antligen kan leka ihop.
 
Åh....Hampus ramlade på dagis idag (gör han rätt ofta) o slog i sin näsa. Han blöder typ än, stackarn.

Nu kom tilda hem från skolan så jag ska prata lite med henne.

ses sen!!!

vad betyder drömmarna?

Jag har ju inte vart vaken så många timmar än på denna dag....så än har det inte hänt nått kul. Jo en sak...vissade Marcus min planering om hur skulle göra om o Han tyckte det va bra :) inget men liksom. Frågade också om han hade velat följa med till Ikea men då sa han det klara jag så bra själv =)

Det enda han ville va att jag ska köpa hyllor till datarummet. Måste nog göra en lista för jag kommer glömma hälften annars...haha.



Njuter av Sixx:A.M ... Accidents can happen...grymt bra!!!!

Förutom att lyssnar på den gör jag inte så mycket....har inget intressant o skriva.

Vill bara att allt ska va som det alltid e...att aldrig nått förendras...har en drömt i några dar om döden nu o varje gång jag vaknar så gråter jag...har en obehaglig känsla hela dan sen..usch...hatar o drömma om sånt.

Drömmer också att JAG e jätteond mot en person, slår henne o dunkar henne in i elemnete o när hon bad om hjälp i drömmen för hon hon mådde inte bra...trodde jag att hon va packad o jag va så elak mot henne...varför drömmer man sånt? Jag älskar ju henne!!! 

nä nu gråter jag snart...usch , usch!!!

ska dra nu!!!

Vart hos Fia

Dagen har vart rätt så skaplig även fast jag va så bitter imorses.

Efter dais gick vi hem till Fia. Hampus har alfrig haft så bråttom ifrån dagis som idag :-) han va så glad över att få komma hem o leka med Melvin i det nya huset. Det tog inte alls lång tid o gå. Va ju rätt skönt med en promenad.

Visste ju att jag skulle åka bil hem =)

Barnen röjd som bare den....haha Fia gjorde mat till alla....korvstroganoff o ris. Jag va skit hungrig!
Sen drack vi kaffe o pratade om min kommande projekt jag har i våran lya. Vill ha ett trollspö så e det liksom klart nu ;)

Käkade lite glass o kollade på film med barnen =) 
Marcus kom efter jobbet o hämtade oss.



Så nu ikväll har jag vart o tränat...det skulle jag inte gjort. Har ont i hela kroppen....
Pratade med Eva i fonen, hon o barnen hade velat komma o leka i eftermiddags, typiskt att man alltid har nått planerat när nån annan vill hitta på nått...annars sitter man typ bara hemma o glor.

Har packat ännu mer paket...börjar bli lite trött på det nu....haha

Nu orkar jag inte skriva mer....

hej så länge!!!!!!

Grrr

Känner mej inte alls fit for fight idag...allt känns bara jobbigt, tråkigt o bara Grrr.

En sak som jag hade sett fram emot denna vecka e ju att Scotts ska spela på Olins på fredag. Men nu känner jag inte alls för att gå längre, e inte alls på party humör.

Har ju en del saker som står på schemat idag....ska  bara orka göra det också.

Istället för att sitta o skriva ovettiga saker här kan ju kanske ta o börja ta tag i mitt patetiska liv....fattar inte att nån kan tycka det e spännade o läsa om mej...men jag har lite aktiva läsare =)

Om ni orkar höra på mitt gnäll kan ni ju kika tillbaka ikväll....=)

Ha de!

Min morgon!

God morgon mina kära vänner!

Här sitter jag i helt ensam i mörket, endast några ljus tända. Njuter av tysnade o dricker mitt nybryggda kaffe...helt underbart!

Vill inte väcka barnen när dom sover så sött. Men eftersom att dagen snart måste börja.....vill inte, vill inte....

Känns inte som jag sovit nått inatt, sista gången jag kollade på kl va den 02:24...låg o funderade över vissa saker.
Saker som nog länge har legat i mitt bakhuvud men som jag inte riktigt kanske känt för att börja fundera på...o självklart börjar jag då när jag sak sova...hmm...e lite trötter nu
.

Känner nu bara för att krypa ner under täcket  jämte Hampus, ja han kom in till oss inatt. O sova iaf till nio :-) Mitt huvud känns som en tegelsten o jag fryser så jag hackar tänder....varför vill det inte bara bryta ut.


Så nu har jag väckt mina barn, tagit på dom kläder, och nu sitter dom o käkar frukost. Vad snälla dom e mot mej :-) dom har faktiskt vart det ett tag på morgonen nu, Hampus kanske börja växa till sej lite :) o dom bråkar inte alls lika mycket. Nästa inget. Det klart att dom kan kivas ibland men inte alls på samma nivå längre.


Hej så länge!


Första dagen på denna veckan

Måndag....

Barnen har inte vart på dagis idag heller...kan ju bli så när mamma stänger av klockan i sömnen o alla sover så gott :-)
vi vaknade 08:18...oops. Fast det händer inte ofta barnen e hemma så det va rätt så mysigt.

Har ju knappt träffat dom på hela helgen.

Barnen la sej i varsin puff med täcke, så kallt här juh. O jag gjorde frukost. Alla tre åt vi olika....

Tuva åt risgrynsgröt o smörgås, Hampus flingor o fil o smörgås o jag åt yoghurt med stora blåbär o smörgås.
Vi alla drack te fast med olka smaker :-)


Har gjort fint i barnens fönster. Köpte lite nya blommor o så. Sen va mamma här o fikade lite. Drack te o käkade barnens bullar, nu e dom snart slut så det blir väll till o baka sanrt igen.

Sen ringde Eva o frågade om hon o kevin fick komma hit o leka lite. Men Tuva skulle ju med hem till min mamma. Så vi får ta det en annan dag, när kan du Eva?

Ska leka lite med Hampus nu. Han går här o bara drar benen efter sej:)

kram




Rensa, rensa, rensa, vi gör inget annat!!!

Sov till halv 11 idag...gött. Barnen va ju hos min mamma. Så skönt att det bara va jag o Marcus i sängen nrä jag vaknade. Brukar annars vakna av att Hampus typ sitter på mej eller ligg o sparkas =)

Vid tolv tiden kom dom o hämtade våra möbler, så nu e det ganska tomt i vår storarum...men det kommer å bli så snyggt när det e klart =)

Sen tycket ju Marcus att vi skulle rensa förrådet. Det har vi ju sagt länge nu så det va ju bara o sätta igång.

Å vad mycket skit man har, förstår inte vart allt kommer ifrån...hmm...ja man kan ju säga att under åren så har man samlat på sej en del.

Men nu e det fint där....o finare kommer det o bli sen när vi fått i ordning på allt här uppe.

Har också rensat ut ur data rummet. Tänkte vi skulle måla där inne om två helger för då ska barnen va hos sin farmor o farfar. Så då kan man lika gärna passa på, slippa ha barn som spriner runt ens ben.

Sen va jag o Fia o träna =)

Nu har jag inte tid o sitta här mer för vi ska kolla film.

hej då

Thai mat o revy med Marcus familj...

Å nu undrar ni ju självklart hur det va igår?!....Helt okej...faktiskt rätt trevligt. Vi alla möttes upp hemma hos Andreas ( Marcus bror) där vi skulle käka lite. Ulla o Håkan (marcus mamma o pappa) bjöd på mat. Thai mat eller pizza.

Självklart valde jag thai mat =) mums. Drack lite vin till maten o hade allmänt trevligt. Sen va det kaffe o special gjorda vaniljbullar....mycket goda kan jag säga...men väldigt stooora!

Halv åtta började revyn. Vi satt på rad sju o hade en bra plats. Har aldrig vart på nån revy innnan så jag hade inga stora förväntningar.

Men den va riktigt bra =) jag tror jag skratta nästan hela tiden....=)

Revyn va slut vid tio tiden så då gick vi alla upp till Andreas igen, vi va inte hemma fören vid halv ett...

Då va det ju bara o sätta ingång o tömma innehållet i alla möbler...men det gick rätt fort.

Ja det va den kvällen det!!!

Lite kort på allt


Min fina semla jag gjorde till Marcus


Hampus häller snö på Tuva






Varm choklad med bullar...mums


Mitt löshår bakifrån...kommer bilder fam med snart


ångest

Då har jag vart hos Annie ( min kusin ) o satt in löshåret...det blev jättebra. Tack tack Annie vad skulle jag göra utan dej =)

Robin (min kusin) o hans kompis va där, dom va rätt bakfulla o berättade lite om gårdagens händelser på Olins....det finns ju folk till allt kan jag ju säga...

Hampus åkte till mormor redan vid tolv tiden, han tjatade i ett här om att åka. Så mamma sa att han fick komma =) då blev han så glad. Marcus skulle ju ändå iväg till tippen o så. Har lite ångest....först o främst....träffa Marcus familj....jaha tänker ni nu...men det e en lång historia och för att gör den kort så kan jag säga att vi inte riktigt drar jämt!!! Har inte träffat hans pappa sen i juli, ett tag sen kanske...men men jag behöver ju inte prata med dom, utan bara svara på till tal.

Sen också för att jag fortfarande inte har tömt allt i storarummet...när ska jag hinna...nu måste jag ju göra mej klar, ska ju hämta Tuva nu om en stund också.



Vi skulle ju inte fira alla hjärtans dag men eftersom att det bara e jag o Marcus hemma kan det ju va kul o göra nåt...


Alla Hjärtans dag!

Och den ska vi inte fira...lugn vi ska fira den fast inte idag. Tuva o Tilda e ju inte hemma o jag ska till Annie o klippa in mitt löshår, kolla kläder, sen ska vi tömma innehållet i våra möbler, för dom hämtar ju dom imorgon. sen sksa barnen upp till mamma för vi ska träffa Marcus familj hos Andreas. Vi ska käka o gå på revy.


Så vi bestämmde att vi ska fira Allla Hjärtans dag nästa lördag =) o jag har redan önskat mej en orkidé som jag ska ha i mitt nya vardagsrum....najs!! dom e så fina blommor tycker jag!

Nu ska vi käka frukost, sen ska jag starta min dag!


Hej då så länge!!!

fredag kväll

kvällen igår va sej lik dom andra fredagarna förutom att Tuva sov hos Nikki....

Vi va o handlade lite, sen va jag o träna o sen käkade vi en helvetes massa godis, chip o dipp ...det va gott i början men sen fick jagv äldigt ont i min mage. Lekte hela kvällen att jag va gravid o att bebben sparka o så...Marcu s tyckte nog att jag va lite knasig :)

Hampus han va rätt trött här igår. Vi myste lite o kollade på scooby doo sen la han sej vid halv nio, ändå rätt sent för att vart uppe vid 5. Han somna på en gång.

Postade också ännu mer paket igår...måste ju berätta en sak...en kompis till mej la ut ett par pumps på tradera o den som vinner dom bor i Skara....haha lite roligt tycker jag....

Pratade också med min Eva i telefon i säkert 1 timme =) mycket vi hade o tjöta om =)

Sen glodde jag o Marcus på film o jag somna som vanligt..haha.

gillar inte när dagen börjar kl 05:00

Min lille son vaknade kl 5 imorses....åhhh det va inget kul. Mamma det e mörkt, mamma tänd, mamma äta bukost nu, han kan inte säga frukost :-)

Ja så höll han på så det va ju bara o knalla upp. Mysbxor, långärmas tröja , sockar , duntofflor o morgonrock ändå frös jag...tror dom har stängt av värmen här eller nått. För så här kallat kan man ju inte ha det. Blir mycket ljus som man får tända då juh, men mysigt.

Inser till min stora fasa att jag inte har nått kaffe hemma ...faan. Jag visste att det va nått jag glömde igår när jag va på munken. Hur startar man dagen vid 6 tiden på morogn utan kaffe?

Ja hittills har jag klarat mej, det e nu jag känner att huvudvärken börja komma. Men an också va för att jag e hungrig. Ska göra kyckling med het röd curry sås...i like


Fösökte på oss att gör snögubbe men snön vart ju ganska lös vill säga. Så vi hade lite snöbolls krig =)

sen fikade vi lite o så. Har tjänat ännu mer på mina auktioner, riktigt kul faktiskt =)

nä nu ska vi käka o sen ska vi packa Tuvas väska för hon ska ju sova hos Nikki idag!


har man inget o göra kan man ju alltid städa!!!

Precis vad jag har gjort idag...e fortfarande inte riktigt klar. Eftersom att det e en del saker vi ska göra om här hemma får jag ju ta lite i taget. Jag har rensat ut lite mera skit, som jag har lagt ut på tradera....Städade också under våran säng..öh..kanske jag borde göra oftare än en gång i halvåret...haha. Damm? Om det var damm? haha ne inte alls, bara så mycket att jag fick torr hosta o drack typ en liter vatten när jag va klar....så dammigt va det nog inte...

När sovrummet va klart, gick jag o barnen ut en sväng o lekte i snön :-) barnen hade så kul, o jag med för den delen...
Lovade Tuva att vi skulle göra en snögubbe men vi hade inga morötter hemma så det fick jag inhandla idag. Det blir till att göra det imorgon och en snölykta!

Tror ni vi va frysna när vi kom in? ja vi hackade typ tänder...hehe...bara o ställa sej vid spisen o göra varm choklad med bullar :) gott. Kan tänka mej att det här typ kommer att upprepas redan imorgon =)

Efter vi fikat var det bara o börja med maten, lasagne tar ju lite tid, men det vart det värt. Barnen åt med god aptit....Tuvas ord...Pappa får inte ta allt som e kvar för jag vill faktiskt äta detta imorgon med :) kul o höra när man vet att hon inte e så stor i maten.

När dom käkat klart ville Tuva kolla på en film o givetvis hämtade hon sitt täcke o kröp ner i soffan, hon e väldigt lik sin mamma :-) hon kollade på Bron till terabitia. Hampus kollade lite när han kände för det...o va han inte i tv rummet så sprang han runt mina ben. Åh vad jag längtar till den dagen han kan sitta o se en hel film...då teven kan va ens barnvakt (åtminstone ibland) fast han e rätt duktig på o leka med sej själv också. Han vill verkligen leka med Tuva nu har jag märkt, men Tuva vet inte vad leka e längre...så nu får hon bara se på teve en viss tid o så. Kan räkna på en hand hur många gånger hon har lekt med dom julklapparna hon fick.

Hon borde vara i himmelriket. För så in i HELVETS massa grejer dom fick. När jag tänker tilbaka på hur det va när jag va lite så va vi ut jättemycket (lite skillnad bodde på skaraberg) så det kan jag ju förstå. Men jag lekte ändå med mina leksaker, tror jag leket med dockor o barbie till jag va tolv typ...haha. Vart ska det sluta, ska samhället se ut så här?
4,5, 6  åringar osv...inte leker längre. Äh det här gillar jag verkligen inte. Nått måste göras!!!  Nu tror ni säkert att hon aldrig gör annat än sitter framför tv eller datan, men det gör hon fast då får jag tjata. Jag vill bara att hon ska va glad över att få komma hem till sina leksaker efter dagis, men ikke.

Va o träna nu ikväll...station medel o fan va tufft det va...så det vill jag fortsätta o gå på =) tror jag kommer o ha träningsvärk imorgon...hoppas bara jag kommer ur sängen...om inte...då vet jag en lite kille som kommer ha så kul här hemma :) Han e bra på att hitta på lite hyss min lille Emil..öh jag menar Hampus fast han e en Emil.

Tidigt i höstas....vaknar en morgon av att låter i köket. Jag fattar ju att det e Hampus som e uppe men jag hade aldrig kunna ana det va så illa...Han står på en stol vid bänken där jag har kaffebryggaren. Och i den ligger det fil, färg glatt strössel, havregryn, socker och ett knäckt ägg....fil över hela bänken blandat med allt det ovan nämda tillsammans med citron estrakt över köksgolvet inne i tv rummet på båda puffarna det va fil o kladd i bestick låderna ...a jag trodde jag skulle svimma, då va kl 6 på morognen.

En annan morgon vaknar jag också att det låter från köket. Uppe på benen fort som attans när jag fattar att det e Hampus...där sitter han på golvet o har lagt upp ca 6 st papptallrikar med prinsessor på (som man har på barnkalas) o dagen innan hade vi ätit korvstroganoff. Det blev ju en del över som jag ställde in i kylen o tänkte vi kunde ha nästa dag. Men nej det kunde vi inte alls...Hampus hade slevat upp på makaroner ( ja vi äter makaroner till det...inget konstigt) o korvstroganoffen på dessa tallrikar, på golvet o lite över allt...Han satt där o mumsa med hela ansiktet ner kladdat...
- Hampus vad gööööör du?
-ja äta lite mat nu
- neeej vi ska inte äta mat,vi ska sova....
-Hampus äta mat nu

Då va kl 04:15 ...jag va smått iriterrad när jag fick börja städa då man typ sover som bäst.
Kanske inte borde gett han Emil i andra namn ...hihi

Nä min kära vänner, tror att john Blund kom nu så jag måste gå.

Natti natti pössi katti sov så gott osten min godnatt!!!!

Torsdag morgon!

Säg inteatt jag ska gå o bli sjuk nu när jag klarta mej nästan hela vinter.... jag har så ont i bröstet, kan inte andas ordentiligt, som om det sitter en hosta som inte vill hosta o som jag vet gör förbaskat ont när den väl kommer.

Idag ska barnen inte till dagis dom e lediga tors o fre...så idag ska vi ut o bygga snögubbe =)

sen ska jag väl fortsätta med mitt röjande, har ju allt i storarummet o tömma....

Nu ska vi äta en mysig frukost med manngrynsgröt, ägg o rostat bröd o sen ska jag väl starta min dag



see you later

Bio igår

Jag hann inte skriva nått igår...tiden bara rann iväg. jaja...vad gjorde vi igår då? Jag o Tuva var på bio..Bolt...med Louise, Emma o Line.

Tuva tyckte den va jättebra men väldigt sorglig, hon grät typ halva filmen. Hon lite känslig, som jag...lipar för allt o inget...haha

Pysslade lite mer i deras rum , satte upp lite lampor i så, finns nog inget mer jag kan göra fören jag vart på Ikea.

Hade liten röja dag kan man säga, vart så duktig o rensat ut den svart byrån i halln...inte illa för den va full med skit.
Tvättade också 9 maskiner o det blev tortt , vek den o la in den, fast jag har lite lakan kvar o vika...det e ju så borring.
Jag o Marcus har diskuterat lite om hur vi ska göra med datarummet....det här kom vi fram till....

Måla om ( Marcus får välja färg) sen den andra väggen där vi har en klädstång ska vi smälla upp en del hyllor o piffa till de lite i allmänhet...tror vi ska ta bort dörren o sätta upp tyg i tre olika nyanser....det kommer o bli fint det


Nåt mer intressant hände det inte!!!


Vad e det jag köper?

Kan ju faktiskt va kul för er o veta vad jag köper på tradera....=)  i början köpte jag en del dock kläder till min dotters baby born men varför lägga pengarna på sånt när det finns så mycket annat roligt...Idag fick jag hem en stickad polo från gina tricot...en sån där fusk med bara polo... o en helt ny långärmad tröja med färgglada knappar  uppe vid  halsen, Warp från stadium den va till Tuva. Sen har det blitt lite av vart till oss i familjen...det e juh så kul o buda...haha köpte juh också mitt lös hår där o det e jag väldigt nöjd med.


I eftermiddags fick jag äntligen tummen ur, har möblerat om i barnens rum :-) så nu ska det bara till lite piff piff. Ska också köpa en tv till dom, e väldigt trött på att dom okuperar min!

Sen kom det ett par o kollade våra möbler som vi hade ute på annons ...dom köpte rubbet...=) o ingen e gladare än jag!!! Åh vad kul!!!!

Sen har jag vart o tränat, tvättat o när jag sitter framför datan så blir jag jämt sugen på nått...hmm så idag har det både vart chips o popcorn,,,oops men lite får la man unna sej....typ varje dag...har fått dille på marsmalows ( vet inte hur det stavas) aldrig tyckt det vart nån hit innan...men nu liksom e jag sugen på det hela tiden.

Hepp nu ska jag gå o sova!!!

Natt natt




Me like

Just nu håller vi på o steker pannkakor jag o Hamps...Mormor ska komma ner och käka med oss :) Tuva sitter självklart framför teven... vart annars?!

Fia messade mej i morses o frågade om jag ville ta en frukost med henne o Rickard på Nockes...o det tackar jag ju inte nej till =) det va supergott det! Hämtade också ut mitt pencelin...195 spänn...det vill jag inte hurra för....bajs. bajs. Inte billigt o va sjuk.

Har fått lite lite roliga paket från tradera idag =) Me like....!!! Ska själv packa lite packet ikväll, mindre kul...men när pengarna  e på kontot blir man glad igen 1500 hittills =) ooo me like....

Ska duka nu men kommer igen sen!

Tatuering!!!

Sitter här nu o har så fruktansvärt ont i höger sida av magen...det gör så jävla ont.Vet inte vart jag ska ta vägen snart. Troligtvis så har det väl med urinvägsinfektionen o göra men jag börjar faan undra, känns ungefär som förlossningsvärkar. Kom på mej själv förut att jag andades som om jag skulle föda barn...ni hade fått er ett gott skratt kan jag lova, men det känns som det hjälper när jag gör så...haha.

Sportlov denna veckan då...men inte för mina barn. Jag vet att dom tycker det e roligare på dagis en att va hemma med mej, så då kan dom lika gärna få va där dom ynkliga tre timmarna...som VI ändå betalar för. Det ju faan inte gratis liksom...värst vad jag låter bitter då...jaja

När barnen var på dagis sorterade jag lite av deras kläder, o ja det behövs inhandlas en del, men dom senaste gångerna jag vart iväg o shoppat har jag ärligt talat inte hitta så värst mycket grejer, tycker inte det finns nått snyggt längre, eller också e det bara jag som blivit kräsen...=) bra var ju att Tuva fick lite kläder av Hanna...det hurrar vi för :-)
Borde egentligen städat lite också men kan ju skylla på att jag har haft ont...

Tror ni inte jag höll på o glömma vct idag också...när kl va halv tio tömmde jag min blås o precis då kom jag ju o tänka på att jag kanske borde ner till vct o lämna ett urin prov...bara o ringa. Tror dert eller ej men jag ringde när kl stog på 9:36 o dom sa att vi ringer upp dej på tel******** omkring 9:40, o det gjorde dom. O ännu gladare blev jag när jag får en väldigt bra sköterska som verkligen förstår mitt problem utan att vara kaxig o jävlig mot mej...inte så ofta man gillar vct... 

Så när kl var halv ett kom min mamma hit för att passa barnen (vad skulle jag göra utan henne) . Passade också på att hoppa in på munken o skicka iväg lite paket....sen skulle jag ta ut pengar o tror ni minuten funka? hepp det gjorde den inte, båda va helt kolsvarta....hmm bara att gå in på banken då...jobbigt juh.

Tog ju ingen tid alls på vct så jag va hemma vid halv två igen. Tuva följde med min mamma hem...såklart. Det första hon frågar när mamma kommer ner...
- mormor för jag följa med dej hem idag?

det slår liksom aldrig fel. Så för att inte Hampus skulle bli lessen (som han inte alls blev), tog jag fram glass =) mumma




Vid halv tre kom Marcus hem, han har ju inte mått så bra, men ändå ska han iväg o jobba....blir tokig på han ibland :)
Han kröp ner i sängen direkt efter han hade ätit, så då städade jag o Hampus hans rum, sen gick vi till Fia o Melvin.

Åh kommer sakna våra stunder Fia...o Hampus kommer sakna Melle :(

Fast när jag tänker efter så e det lite bra med eran flytt :-)

1. ) Jag kommer att bo hos er i sommar...iaf på dagarna när solen e framme ...=)

2. ) Till våren kan jag ju börja o springa o då blir det ju givetvis till dej !!!

3. ) Grilla, dricka vin o spela yatzy...bara vi har myggstiftet redo...haha

4.) Har just insett att jag kan gör denna listan låååång....tror du fattar :-)


Äntligen.....saker som ska göras....

Nya möbler ska det bli =) så jag har suttit en del på nätet o kollat men har inte riktigt kommit fram till vad än, Marcus måste ju godkänna också...teven ska ju upp på väggen så det blir en låg tv-bänk iaf ,sen vet jag inte så mycket mer....
Ska ju till Ikea den 25:e så jag får väl kolla lite mera då!!!

Tatto...
Mycket riktigt, ska tatuera mej =) mina barns namn. Antigen på foten eller på vaden....vilket känns minst...???=) e ju så nål rädd som man kan bli, men det e bra å lägga på sej sin tuffa attityd o bara ge järnet liksom... Det här har jag velat sen långt innan jag fick barn ,för det e nått jag aldrig kommer o ångra juh...Har ju liksom inen tatuering....

Kan göra denna lista evigt lång men orkar inte det för jag har ONT



PUSS PUSS alla


Söndag = slappdag!!!

Det e precis va det e. Har inte gjort speciellt mycket idag.

Började dagen iaf med 1 timmes promenad, som jag brukar göra på söndagar. Sen åt vi en dunder frukost. Va så hungig när jag kom hem =) det tar på krafterna när man powerwalkar.

Eva ringde mej när jag va ute o gick o fråga om Tuva kunde komma o leka med Kevin. Hon åkte direkt efter frukosten.

Så då kröp jag, Marcus o Hmapus ner i soffan o glodde på en film. Kom just nu på att vi inte sett slutet på den än. Vi blev hungriga o började med maten så vi skulle sett klart den efter...

Jo för när Tuva kom hem så åkte vi till coop, köpte stövlar till henne o lite annat skit. Apelsinerna vad billiga nu 5 spänn i medlems pris :) najs!!

Blev mycket glad förut när Eva kom o lämnade Tuva för hon hade med sej en kasse från Hanna med kläder till Tuva =)
4 par jättefina jeans i 122 o 2 jeansklänningar i 128...najs.

Sen har jag bara vart o tränat ikväll, druckit te med Fia o nu ska jag duscha, känner mej lite smått ofräsch.

Natti natt!!!

Lördag...som i L godis, mycket godis blir det

Tänk om Hampus åtminstone kunde sova till åtta, vad skönt det vore. Hörde han tidigt imorses men va så trött att jag inte ens orkade kolla klockan. Tror han va uppe i ottan. Ja o självklart byggde han med sin tågbanan :-)

Sen hörde jag lite fnitter, ja då hade han väckt töserna...så då va det liv i luckan igen ....haha.
Vilken tur att jag somna om då...vaknde igen vid kvart över åtta och kände doften av nybryggt kaffe....det luktar ju så gott,. tänkte nu står frukosten fram dukat på bordet....men nä det gjorde den inte. Så det va bara o börja duka.

Tuva o Nikki gick ut till lekparken strax efter frukosten o jag honad o donade lite här...tänkte att jag skulle gjort om i barnensrum men slog bort den tanken ganska fort, vem vill liksom möblera om när man har tre ungar hemma. Kanske kan göra det imorgon...ska ringa mormor om måtten till fönstret så det kan komma upp nya gardiner där sen :-)

Vid två tiden kom Josse o hämta Nikki, då följde jag o Tuva med dom upp till stan. Vecko handlade egentilgen igår men barnen ska ju ha sitt L godis o vi skulle göra fajitas men hade inge kryddmix. Så vi vart både på munken, o willys. Godis köpte vi ju självklart på vip, e man sugen på vip godis så e man o det va Tuva också. En påse smågodis till henne o Hampus ihop o sen ett barbie o spindelmannen ägg...15 spänn st....DYRT jaja det e ju bara L en gång i veckan som tur e..haha!!!



Eftersom jag o Tuva skulle hem till Louise efter maten hade vi en liten mysstund hela familjen!!!


Pappa o Dotter mys :-)



Mamma o son mys :-)


på oss igen, Tuva tar kort :-)

   
Tuvas den svarta o Hampus den röda....ja Hampus har moffat en del... han e en riktig godisgris :-)


Hemma hos Louise var det full rulle hela tiden.  Barnen lekte o jag o Louise drack kaffe :-)

När vi kommer hem ligger Marcus nerbäddad i soffan, han har feber...inte undra på att han har frysit.
Ska nu krypa ner jämte han o gosa lite. Fryser lite själv o den kan ju va skönt o få lite värme o kärlek.

Måste bara fylla på godis skålen för den e ju tom....ops...har inte ens tänkt på att jag ätit samtidigt som jag suttit här...

Bye bye my friends!!!









GODIS

Myspys, japp det e vad som komma skall...
Min syster dotter Nikki ska sov här  inatt. Så nu har dom fått saft med prinsessugrör o hjärtanchips...och dom valde filmen....Barbie - de 12 dansande prinsessorna (tror jag den heter)

Här kommer lite fina kort


Hela gänget - kunde dom inte tagit på hampus sin spindelmannen el batman
dräkt? Men han e söt ändå =)


 
           
Hampus Glad            Nikki  Brud                    Tuva Katt

       

Tuva o Nikki har Myspys



Själv e jag nyss hem kommen från träningen. Gud va skönt det va idag, hårt kan man också säga.




Så här ser jag ut efter träningen då...snygg..NOT!!!

 

Men va faan, varför?... e det alltid så att när man sätter säg vid datan så glömmer man allt man håller på med, jag kokar ägg o nu har jag ingenanning om hur länge dom kokat...hmm kankse borde ta av dom nu...lite bra e jag allt...dom vart ju perfekta....

Åh marcus värmer glögg här för att få upp värmen, svinkallt ju, mycket ljus e tända kan jag säga :) Marcus hade tändt dom när jag va o träna för han frös så, stackarn.


Marcus egna lilla Myshörna



Tycker dagen gått väldigt fort, känns inte som jag hunnit med nått idag. Barnen var ju på dagis som  vanligt o då passade jag på o träffa syrran på nockes, som ni vet så blev det ju den goda frukosten =) Berättade då för josse att scotts ska spela i skara på olins den 20 februari...najs!!! ...Åh då ska vi dit, har bokat bord till o med!!

Sen vart vi en sväng hos min mormor o morfar o fika. Barnen har ju så roligt där. Som jag sagt innan så e det mycket tjat om Birgit o Miles hemma.

Lagat lite mat, lekt med barnen ute i snön, tränat....ja det e väl vad vi gjort idag. Och jag tyckte inte vi gjort nått? Ha...det hade vi ju visst.

 Kvällen e ju fortfarande kvar...Ska mys med älsklingen med en stor påse  GODIS o förhoppningsvis en bra film!!!

Go kväll alla min vänner o fiender!!!

jag gillar ordet blä :)

För det första e jag nu helt övertygad om att jag har urinvägsinfektion...vart upp o kissat tre gånger inatt o faan vad ont det gör. Så dagen startade inte alls som jag ville. Tur e att det går bättre nu med mina barn på morgonen, för annars hade jag vart en väldigt lessen mamma.

Kan det va så att jag har en lite svacka? nä för faan...en stor jävla kris e vad jag har. Liksom när vi promenerad till dagis  gick jag som vanligt i mina egna tankar o BAM sa det bara så blev jag sååååååååååååååååååå röksugen. Det kom från ingenstans. Helt underbart med en cigg just nu, ser det framför mej....där jag står oröken bollmar sej runt om mej...gött!

Sen e det ju också det...vad har jag gjort för fel??? ne precis, inget....!!! Åh blir så lessen o arg när jag tänker på det...så gör inte det då CAROLINE, tänk inte på det. Ja men hur lätt e det?  äh nu lägger jag detta bakom mej o ska tänka positivt, yeah right....ååååå......bajs!!!! Blä,blä, blä!!!!

Nu har jag gjort lite mysigt här, tänt ljus å så. Ska nu också sätta på lite kaffe, för jag tror att i vilken sekund som helst knackar det snart på min dörr....Äntligen nån som jag kan spy min galla över...haha

Pulka MAMMA

Åh vad roligt med snö - NOT... Vill ju ha vår nu, sol, värme... e lite trött på vintern nu.

Men barnen blev ju glada, alltid nåt.

- Åh då kan vi åka pulka imorgon mamma, var det första Tuva sa när hon såg att det snöa.
Jippi tänkte jag, men vad gör man inte för sina barn. Ska ärligt erkänna att jag e ingen ute människa (vintertid)
kan iofs  bero på att jag aldrig har kläder efter väder...ni minns väll vad dom a i skolan???

Finns inget dåligt väder- bara dåliga kläder... men jag tycker tvärtom kan jag lov att säga!!!

Men imorgon, om snön fortfarande e kvar vill säga, det kan man ju inte va säker på...hoppas inte, hoppas inte...haha
Tänker jag gå ut o åka pulka med mina barn!  Och det
Tackar jag min varma jacka för :D


När Marcus kom hem från jobbet passade jag på att dra en sväng till stan. Skulle ju posta lite paket å så, borde packa lite nu men tar det imorgon bitti. När jag kom hem var min syster Josse o hennes barn Nikki o Oliver hemma hos oss. Vilken tur att vi bakat bullar idag då :D

Sen skulle ju barnen iväg på brottning.
ONSDAG = BROTTNING stora hjödpunkten i veckan. Efter första gången Tuva vart  där sa hon till mej...

- Mamma vilken tid börjar brottningen imorgon? men Tuva du har bara brottning på onsdagar.
-VA...ska inte jag gå där nu istället för dagis? 

Nja dagis kan ju va bra å gå på också...haha



När barnen åkt passade jag på o städa lite här, dammsög o torkade golven. Hängde också upp den tvätt som inte blev torr förut. Sen gick jag över på en kaffe till Fia, tjötade lite skit o kollade på tapeterna dom valt till huset...mycket najs.



♥Natti natti pössi katti sov så gott osten min godnatt...så säger nästa alltid till mina barn ♥

När barnen bakar

Här bjuder jag på lite kort från dagens bullbak!!!


Hampus kavlar sin deg


Tuva kavlar sin deg


Här ska det kletas på fyllning, Tuva gjorde med vanilj o Hampus med kanel



     
       Hampus bullar                              Tuvas bullar...de översta  

SJälvklart e det dom godaste bullarna jag ätit   :D                            

Nybakade bullar med mjölk? eller kaffe!

Innan jag gick för att hämta barnen på dagis, satte jag bulldegen så den fick jäsa.
 Många fina bullar blev det. Vi alla tre gjorde en deg var, Tuva o Hampus delade en deg.

Sitter nu o väntar på att mina ska bli klara, måste ju ner till tvätten snart.

Nu fattas bara besöket....får väl börja duka så länge då.


Ja just det ja, fick ju mina paket från tradera idag , då blir man lite glad iaf! 


Go morgon!!!

Go morgon mina kära vänner o fiender!

När kl ringde vid 7 va det segt o gå upp, vill SOVA. Blev i lite sent igår igen. Så jag har enbart mej själv  o skylla...inte barnen; märkte inte ens att Hampus kommit in till oss.

Högst på lista idag står det Bullar...japp, ska sätta degen när dom e på dagis så e det bara o börjabaka när vi kommer hem. Funderar bara på hur jag ska få in det i frysen? den e ju fullpackad redan!

Tänkte jag ska ta o ringa Louise sen, har inte prata med henne sen i lördags...det e länge det!

Nu ska jag göra oss klara för dagis, återkommer sen!

bye bye

orka

Orkade inte skriva igår, för trött när jag kom hem från träningen.

 Träffade Johanna o Therese med deras små sötisar Naima o Melissa!

Vi fikade på nockes såklart.  Var en sväng på apoteket innan jag hämtade barnen, det blev en hel del där innan.

Sen va vi bara hemma under resterande dagen. Jag va o träna. Packade också mera grejejr som jag nu sålt på tradera, ska skicka dessa idag, 900 spånn rikare!!!


Party korten!

Lovade ju att lägga upp lite kort från i fredags....här kommer dom!



Varju tvungen o kolla så Fias kamera funka...haha


O nej jag e inte gravid...


Min lilla Eva


Jag o Linda sjunge singstar...disney, snart e det jag som e kung....skit svår.



eller nä, tror ju att här va det vi sjöng den, jaja skit samma...


Jag o Fia glor på varandra


Eva o Hanna, lite party glada :)


e vi packade eller fastnar vi bara inte på kort?


De va det jag hade o bjuda på =)


fortfarande måndag

I eftermiddags gick vi ut i det kalla vintervädert!

Tänk när våren kommer, så skönt o slippa alla dessa kläder på barnen, tar ju evigheter innan man kommer ut.
För det e ju inte lite som ska på + att idag va det väldigt kallt. Men så skönt att solen bestämmde sej för att titta fram!

Efter en halvtimmes promenad hade barnen tröttnat. Så vi gick upp till Monica o fikade.

Bella o Tuva sjöng singstar...Disney, Hampus va också med på ett hörn!









När vi va på väg hem stötte vi på Marie o Ebba. Dom skulle upp till Maries syster Charlotte o givetvis vill Tuva följa med o leka med Kim o Marcus . Bestämmde med Marie att jag skulle hämta Tuva efter träningen.

Hann inte göra så mycket här hemma innan jag skulle iväg igen, typ käkade lite o fixade lite med mina auktioner.

Träningen va idag jävligt hård. Men gött!!!

Drack lite kaffe med Marie, kunde inte stanna så länge, Marcus skulle hämta Tilda vid åtta på skaraberg.
Tog lite fina kort på Ebba innan jag vi gick. Hon tyckte mycket om Tuvas mössa!






I like it

Som ni vet så myste jag med Marcus igår kväll. Mycket mys blev det o lite annat, som ni säkert redan fattat. Somnade nog inte förren vid två tiden.

Så jag va rätt trött imorses när kl ringde vid 7. Var ju bara o kliva upp o ställa fram frukost. Smörgås o te, fast Tuva ville ha risgrynsgröt.

När jag lämnat barnen på dagis slappade jag bara. Visste ju givet vis att jag skulle somna så jag ställde kl på kvart i10.  Då gick jag upp o drack lite kaffe. Sen packade jag också i ordning tradera pakten. Inte illa 500 spänn rikare =) mycket najs, Så dom ska jag skicka iväg sen.

Nu har vi precis ätit middag, potatis, stekt falukorv och vitsås med kokta morötter. Både Hampus o Tuva tyckte det va jättegott. O jag med =) 

Borde egentligen ta hand om disken...men det orkar jag inte...Tuva o Hampus leker i sitt rum...jippi o då vill jag ju inte städa, utan bara va!

Ikväll e det träning!!!!

Mys med Marcus

Idag har det faktiskt vart väldigt lugnt. Barnen var ju en sväng i skallmeja. Då passade jag på att färga min mammas hår.

Sen väl hemma var man ju tvungen o laga lite käk, kyckling , ris o sås...blä, gillar inte det!

Tänkte att jag skulle ta det rätt lugnt efter maten o det gjorde jag, för lugnt. Lekte lite med barnen, gjorde lite efterrätt, fruktsallad med glass. Mycket gott! kl va då kvart i sex...va fan, jag skulle ju träna. Va ju bara o kasta i sej glassen, inte det bästa kanske eftersom att jag hade rätt ont sen vid träningen.

Passet som va idag va si så där. Lite för mycket danssteg, så det blev lite för rörigt, men kan ju va för att man inte vart på detta innan så man kanske tycker det e kul efter några gånger.

När jag kom hem sov Hampus, fick jag inte säga natti natti till min lille plutt, men jag va allt inne o pussa på han, när han sov så sött. 

Röjde upp lite här o tog sen en dusch, gud det va skönt. Sen va det ju bara o göra kvällsmat till mej o tjejerna, Rostat bröd med svartvinbärs te.


Läste sen en saga ( Ronja rövardotter) för Tuva. När jag läst två sidor så stensover hon. Så trött va hon. Då va det bara o pussa henne natti natt o stänga dörren.


Varför kan jag inte låta bli? nä för det e ju så gott...har en del godis kvar sen igår o det kan ju va väldigt farligt o spara det tills nästa lördag..hehe. Måste ju ätas färskt juh =) Ska nu mysa med min älskling, har ju inte gjort det på hela helgen!


kram kram


Det e så här man alltid vill att det ska va

Vaknade av att solen sken o fåglarna kvittrade...eller nä, nästan iaf. Solen sken ju o bara det fick ju en att bli Happy.

Så varför inte ta en härlig vinter promenad innan frukost. Helt underbart.

När jag kom hem kändes doften av kaffe o Marcus var i fullgång o förbereda frukosten. Flingor, risgrynsgröt, lantbröd i ugnen, ägg, ost , skinka, paprika, gurka, sallad, te. Ja a det va bara o välja. Jag åt lantbröd med sallad, paprika o gurka o en skål med flingor. Tack Eva för att du bjöd på det brödet, så jävla gott.

En glad Hampus






Nu e det lugnt o skönt här hemma, Marcus o barnen åkte till skallmeja (farmor o farfar) Tilda ska snart iväg till badet med en kompis. Måste dra nu, ska ju själv iväg nu !!!


Barnen innan dom åkte till skallmeja!


RSS 2.0