citrus vagina




Ikväll har vi vart på kalas hos Jasmine, hon fyller 4 år :D
Så jag e sååå mätt efter all skit jag stoppa i mej, hmmm min nyttighet går inte så bra. I skolan fikar vi ju typ jämt o hur kul e det o bara käka äpple? nja, det särskilt. Men jag får väl ta tag i det snart....mohahaha


I morgon ska jag o Mari till skövde, ska shoppa lite :) kolla skor till Tilda o lite annat behövliga saker. Just ja i söndags så drog vi ju julklapps lappar....Jag fick Caroline (marcus syster) till alla er som inte vet så byter inte vi vuxna utan vi köper bara till barnen. Men sen så drar vi lott med alla våran namn på och köper ett paket för ca 200 kr så det e ju ganska smart.

Varför ska det va hemligt vem man får, hur kul e det? att inte kunna önska sej nått. Hur kul e det att få en ful skål som man ställer längst in i skåpet o aldrig mer tar fram? så kommer det o bli, eller att behöva sälja sina julklappar på tradera, det har ju liksom hänt förr!

Enligt Caroline o Ulla så e det ju det så spännande att inte veta vem man får o att man kanske får nått man aldrig skulle köpt själv?!....öh om man aldrig skulle köpt det själv, betyder det ju att man inte tycker saken e snygg, eller har jag fel? 

Själv köper jag bara saker jag vill ha, har ju liksom inte råd o köpa sånt jag inte vill ha, rätt slöseri med pengar. Och inte nog med det, hon fick börja dra en lott, vet ni vad hon gör? jo hon öppnar lappen och sen slänger ur sej att den personen va tråkig o tar en NY....


sen har jag haft en jävla citrus vagina till lärare idag, hon e helt fuckt up + att jag äntligen fick ur mej det jag gått o retat upp mej på!!!!

Om jag e bitter? det e bara förnamnet



ha en bra kväll!!!!





Föreläsning




precis vad jag har vart på hela dan, ur trökigt. Började med en gubbe som stod o tjöta o jag höll på o somna flera gånger. Tog en evighet innan det blev rast så man kunde få i sej lite kaffe.

Sen va det en annan gubbe som iofs va lite roligare, han prata så gulligt för han läspa o han skratta efter varje meninga han sa....kan jämför han som sylves i robin hood :D men jag har så svårt för att bara sitta o lyssna, Mari roade sej med att rita varannan svart ruta på ett a 4 papper o hon hann klart INNAN han va klar, så ni kan tänka er hur seg det va....

Blev lite lunch med Anna o Josse på da vinci, även fast jag käka en bra frukost på Nockes med Mari o Anna vid 8 så va jag as hungrig. 1 timmes rast fick vi o den försvann ju fort.


Sista föreläsningen så va det en tjej o jag va såååååå trött minns typ bara att hon sa att man ska va nöjd med det man har o inte tänka på det man inte har. Så i pausen "skolkade" vi, ja det tycker jag vi va förtjänta av, vi va typ dom enda där från klassen o alla hade dratt under dagen. Så mycket information e inte bra o få på en o samma dag, jag menar varför ska vi lyssna på en gubbe som pratar till en publik på 65+? Och att det e då livet börjar....

det e ju faktiskt rätt så många år kvar tills vi står där, helt menlöst i mitt tycke!


Vi tog en sväng till ÖB o skokanonen. Hittade ett par overknee stövlar, vill så gärna ha ett par sånna men dom som jag pröva va så stora upp till. Jag hittade ett par på ellos för ett bra tagsen men dom e ju slutsålda :P



Det va min dag, rolig va? Hä det kan man ju inte säga!


bye bye

Måndag morgon


God morgon till detta pissiga vädret :-)

Jag e nyss hemkommen från dagis o skolan. Och ska dricka lite kaffe o läsa bloggar :D själv börjar jag inte förens kl 10.50 idag och då kör vi igång med medicins grundkurs igen. Har ju inte haft på 4 veckor eftersom ettorna har vart ute på praktik.


Annars händer det inte ett skit idag, bara ridning för Tuvas del.

Igår va vi hemma hos Andreas o Pernilla, båda har ju fyllt år så det va lite kalas. Sen senare på kvällen när barnen somnat gick ut ogick med Louise. Skönt o få bara gå o tjöta lite skit.

Låg senklar vaken i sängen o funderarde på allt mellan himmel o jord mest hur jag ska lösa barnens rum? Jag har försökt med alla möjliga ideer men inget blir bra...hmm i värtsa fall får jag väll köpa en våningssäng men det vill jag inte, då kommer rummet bli än mindre.

ska nog kolla blocket lite nu o se om det finns nått jag kan tänka mej....


cy later!!!!

njuter




Jag njuter av mitt kaffe samtidigt som jag sitter o läser alla bloggar :D tänk om alla skulle sluta blogga, vad ska jag läsa då? det e ju liksom höjdpunkten på dan....haha!

Mina barnen e helt knasiga, dom har lekt hela morgonen med Barbie och det har inte vart nått väsen? Hampus kanske börjar växa till sej o förstå om  man e snäll så får man va med.....


Har också nu beställt lite kläder till Tilda, hon behöver tjocka tröjor men jag letade överallt igår, det finns bara med hello kitty och jag tror nog inte hon vill ha en sån. Men det blev lite klär nu iaf. Väntar på att Eva ska ringa, jag vill ju höra om går dagen :-)



ha det !!!

Flickan som lekte med elden



Blev riktigt besviken på filmen, det va som kritikerna skrev - mest kaffe drickande o prat!
Får hoppas på att den sista av dom e som första, för den va ju svinbra.

Kan ni fatta....båda barnen sov när vi kom hem :O helt otroligt. Tuva som verkligen e kvälls människa hade slocknat i soffan. Kanske inte så konstigt eftersom hon o nikki gick upp VÄLDIGT tidigt imorses o lekte med Barbie.

Tur man har en sån snälla mamma som vill komma hit o va barnkvkt :D och det första hon gör e o sätter sej o leker med Barbie med ungarna....snäll mormor dom har :-) sen hade dom käkat piza, lästa barbie boken, läst hästbok och haft mys i soffan till diamantslottet.

 

hmmm....undra vad jag o älsklingen ska göra nu, film känns ju lite avlägset....det får bli  vuxen mys :D


cya!!!


bio




idag har det vart shopping i skövde!!!


Egentligen hade vi inte planert o åka o shoppa idag men Tuva fick så mycket pengar nu när hon fyllde år så hon ville åka till leksaksaffären. Så det av ju bara o stuva in oss i bilen o bege oss till skövde.


Brukar ju oftast lämna bort barnen när vi ska shoppa men istället hade vi en xtra med oss...Nikki :-) men alla barnen va vädgit duktig på o lyssna. Det va ju också shopping helg i skövde så ni kan tänka er hur mycket folk det va där.....MYCKET!

Hittade en del kläder på gina till mej, hade så svårt för o väjla så det fick bli allt som jag provade :D


det två linnen, ett som e lite längre på ena sidan o ett vanligt, sen en oversize t-shirt, två skärp en svart tröja som också e oversize o en stor polo :D

blev också lite till lilleman

 

Tuva köpte lite leksaker, bratzhäst, barbie, en film, mys tofflor, babrie (hus) eller nått liknande.

Vi passade också på o köpa lite julklappar, köpte ett stor scoopy doo hus till Hampus och lite små skit till Tuva. Har funderat länge på vad man kan köpa till Tilda men jag har ingenanning, o frågar man henna vad hon önskar sej så vet hon inte....n som har nått bra förslag?

Ikväll blir det bio för mej o Marcus med pernilla o Andreas vi ska se FLICKAN SOM LEKTE MED ELD :D vi såg ju den förra på bio så det klart vi måste se denna också....



nu ropa tuva på mej så jag frå väll gå o hjälpa henne!!!


coola killen




LÖN!!! :D

Hampus har ju vart hemma idag med, så det blev till o kolla Barbie filmer i morses igen.
Sen drog vi ner till stan för att möta mamma o kolla lite affärer. Hampus ficken byggarebob målarbok av mamma :-) och ben 10 grej skulle han promt ha så det fick han.


Sen fick han för sej att han skulle klippa sej och det behövde han ju iof. Vi har knappt vart hemma 1 timme o jag tror han har sprungit till spegeln var 5 minut :D och efter varje titt kommer komentaren....a jag e snygg :D

Det va lite marknad på torget så jag passade på o köpa ett fleccefodrat regnställ till Hampus o sen blev det lite vantar, sockar o trosor.



'

gäsp.....ska försöka få min son till vila lite middag :-)


te




sitter nu o dricker lite te o in väntar IDOL!!! :-)

sen blir det filmen GSI



har ju hört att den ska va jävligt bra, så det får vi hoppas att den e!

Barbie filmer




Barn e knasiga. hampus va ju sjuk igår o fick va hemma från dagis idag, givetvis sa jag till dagis (min klant) att han e hemma imorgon också. Men e han sjuk? IKKE hanhar ingen feber o hur pigg som helst.


Fast det har ju vart rätt så mysigt att ha han hemma idag, bara vi två helt själva :-) vi betade av två Barbie filmer på morgonen efter vi lämnat Tuva på dagis, så mysigt när regnet vräker ner o man ligger nerbäddad i sängen. Pratade sen med mamma o Josse o barnen skulle upp dit o fika så vi cyklad upp dit. Mycket god bullar Josse bakat :-)


Borde nu ta hand om min tvätt :P som e blöt..................jobbigt!!!

kalas dag




Idag har det ju vart kalas :-) så mycket annat har man inte hunnit med. Tuva åkte till Monica i förmiddags för Gabriella va där. Så jag kunde i lugn o ro förbereda inför kalaset. Jag har också gjort klart HSL uppgifterna, tur jag har min syrra :-) och en annan uppgift, nu e det bara till att skriva det på datan.


I eftermiddags va det min sida av släkte som kom. Det funkar inte o ha alla samtidigt för så stort har vi ju inte, plus att man inte hinner sitta ner o prata. Så idag va det, mamma, mormor o morfar, Monica o Roger, Josse, Nikki o Oliver. Annie jobba så hon kunde inte komma.


tuvas fina tårta som farmor ulla gjorta på sitt jobb :-)


alla ljus utblåsta :-)


sötisar


sötisar




Min lille Hampus e sjuk :( han va inte riktigt pigg när alla va här förut men jag tog det som att han va trött efter en dag på dagis. Men sen la han sej i våran säng o va helt apatisk o det händer ju inte ofta. Han va brännhet....39,7 i feber, så det blir till o ha en myspysar dag imorgon :D

nu ska jag inta soffan för o kolla på teve!!!

natti natt

23/9 Tuvas födelsedag



Vad e det för en dag? e det en vanlig dag? nej, det e ingen vanlig dag för det e Tuvas födelsedag hurra hurra hurra!!!! :-) Kan ni fatta, hon fyller 6 år idag. Helt sjukt hur fort åren går.


Vi alla i familjen (utom Tuva såklart ) tassade upp kl 7 för att väcka henne med presenter. O ja hon sov :-) Än så länge har hon fått två prinsessklänningar och en prinsesslåda som hon kan ha sitt fika i när dom går till skogen. Sen blir det mer i eftermiddag :-)






Nu ska vi äta en kalas frukost!!!!

cy


tävla :-)




Då har jag o Hampus bakat. Det blev muffins, chokladbollar o kokostoppar. Hampus va jätteduktig o hjälpt mej hela tiden :-) Men jag kan säga att han hade mer chokladbolls smet i ansiktet än vad han rulla ;-) tyvärr så kunde jag inte ta några kort för batteriet va ju dött som vanligt :P


Sen har jag bara myst med Hampus, han har vart så go i eftermiddag. Vi puzzlade alla hans och Tuvas puzzel sen lekte vi lite mned bilar och till sist la vi oss i sängen o kollade diamntslottet, han verkligen älskar den filmen.


Just det ja, glömde ju o säga att Tuva o Nikki ska tävla på skålltorp nu i oktober...wiii....tror ni dom glada ? :-)


Sen ska Nikki o Tuva börja dansa salsa, det tror jag kan bli skitkul!!!!


om en halvtimme blir det IDOL hemma hos Louise!!!

bakning




Oj då, här va det dåligt uppadaterat. Har fått mej en o annan pik för detta...haha

Som ni alla vet så består mitt liv ju st nu av skola o studier, idag fick vi ännu mer o skriva, jipp...NOT! Har haft två lektioner idag o jag har så svårt för att bara sitta still o lyssna, det kryper likosm i mej.

Vi har också idag fått välja våra valbra kurser för nästa termin o jag valde psykiatri o projektarbete i första hand o barn o ungdomssjukvård i andra hand. Så det e bara o hoppas på att man får den plats man valt :-)


Tuva följde med Gabriella hem efter skolan o jag som hade tänkte att vi skulle bakka till hennes födelsedag som e imorgon. Helt sjukt att det gått 6 år.....

ja ja nu tjatar Hampus om o baka så det får la vi göra :-)

shopping



lite shopping på nätet e alltid kul.......





så dessa fick det bli :-)


skallmeja





Idag blir det lite kalas för Tuva. Pappa o dom kommer i eftermiddag o firar henne.
Nu ska vi snart åka till skallmeja o hämta barnen, sen blir det handling!


bye bye

illamående, uttråkad....min kväll :D




om jag ska erkänna, så e jag faktiskt lite uttråkad :P

sitter här själv med min stora skål med godis o funderar över varför jag fortfarande äter när jag mår så illa....jo för jag kan inte låta bli helt enkelt.....antagligen måste nån rycka ifrån mej den om jag ska kunna sluta moffa.

Men har nu bestämt mej att på måndag börjar mitt nya liv :-) alltså utan godis, kakor, chips, dricka....ja allt onyttigt, det har blivit allt för mycket sånt på sista tiden, så nu får det fan va bra. Kostar också en massa pengar o man mår ju bara skit efter man moffat i sej allt det där god....


nån som vill ha? jag spyr snart..............................

 

 

va ju på fotboll förut. Lundsbrunn vann med 8-5 :-) sen va jag med josse o handla lite. Trodde Marcus skulle gått när jag kom hem men han va hemma. Det va ju bra så vi beställde mat, han pizza o jag kebab tallrik....mums!


sen plockade jag lite i barnens rum, men det finns ju inte så mycket där inne men nu kan dom iaf leka där. Fick skruva ihop en av dom gamla sängarna så länge så får en sova på madrass tills vi hittar en annan säng. Sen ska det ju in ett skrivbord o lite hyllor o så. Gjorde också iordning lite blommor till dersa fönster.


får la duga....dom hade rätt fina ♥ på tråd så jag köpte 7 st ....hihi

kan ju slänga in kort på barnens rum nrä jag ändå håller på :D ni får tänka på att det ska som sagt inte riktigt se ut så som det gör nu.

    

 

ja a, vad ska man hitta på nu???

få la sätta mej o glo lite på teven, det finns ju inte så mycket annat o göra.

ha en bra lördag kväll!!!


Lördag




Det har vart en riktig slapparmorgon här idag. Barnen har lekt med lego hela förmiddan o då vill man ju inte störa när dom leker så bra. Det e först nu jag fick tummen ur sminka mej, jag o Tuva tog en dusch ihop förut o eftersom vi inte har nåt speciellt planerat så kan man ju ta gooood tid på sej :) varför stressa liksom....



Marcus tog med sej Hampus och gick till systemet. Marcus ska ju på fest ikväll, då alla han spelar wow med kommer. En har åkt äända från linköping för att gå på denna fest så ni kan ju tänka er vad det snacket kommer handla om....o så frågar Marcus mej om jag inte ville följa med?? he tror inte så.

Jag tar heller en lugn hemma kväll o ska bara njuta av att va ensam.... ska också försöka få iordning barnens rum. Tänkte vi skulle ta en sväng till blomsterlandet när Marcus kommer hem :-)

jag ska ju också följa med Monica o co o kolla på fotboll :D det va ett tag sen kan man säga. När jag va lite s¨å va jag alltid med i lundsbrunn så det blir lite nostalig över det hela.


Jag o Linda sprang alltid runt o frågade folk om vi fick deras flaskor så vi kunde handla i kiosken....sen åt man alltid körv med bröd :-)


Nu ska jag lägga på mitt ny tvättade överkast o sen ska jag lägga in restan av tvätten..... ett nödvändigt ont.


Julklappar



sitter nu uppe hos josse, vi sks ha lite myspys med oss o alla ungar :)

Det blir ruccolasallad med bacon o paprika cremfraich, sen kan man själv välja vad man vill ha i, jag brukar köra på det vanliga med gurka, pakrika o tomater, har ni inte testat det så gör detta den e svingod. Brukar också ha pasta i för det mättar ju lite mer.



Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har köpt årets första julklappar!!! Det blev till Nikki o Oliver och till mina barn :-) så nu har jag bestämt mej att innan sista oktober så ska jag va klar med ALLA julklappar sen ska jag bara njuta av julen när alla andra stressar ;)

Blev också lite kläder till barnen, ovanligt....NOT! fick bryt hemma föut för jag har inga kläder o så tänker alla nu att det har jag ju visst det....NÄ ingét jag trivs med så nu ska jag åka o shoppä kläder till MEJ :-)


Och kosta vad det kostar vill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Hepp nu ska jag va lite social med syrran :D


bye bye

valet o kvalet



Då har jag smällt i mej en hel påse nötkräm...mmm, det e ju så gott.

Egentligen borde jag gå på toa för jag har vart kissenödig i 3 timmar nu....men jag tänkte jag kunde blogga lite, har jag hållt mej så länge kan jag ju hålla mej lite till :-)


Dom vi köpte sängen av kom hit för att hämta den förut, vi fick tillbaka pengarna o fick behålla sängen för dom skulle ändå slänga den. Själv grejen e att den går säkert att andvända men jag vill inte betal för nått som inte e helt, inte när jag vet att den kan "braka ihop"närsom helst.

så nu vet i fan vad jag ska göra, vill jättegärna ha den sängen från Halens men jag vet inte om jag e villig till o betala ca 4500 :-....hmmm det e en del pengar.


Tuva följde med Sol hem idag så Hampus va lite lessen när han kom hem från dagis för han ville ju också leka med nån. Som tur va kom Jasmine o Tilda förbi en sväng för Tilda skulle hämta lite grejer som hon skulle ha med till skolan imorgon. Dom ska till uddetorp o ha 10 olika stationer, så nu får dom arbeta lite....

Tilda tog med sej Hampus hem till morfar. Hampus tycker det e så roligt o va där :-) och barnen lekte jättebra. Jasmine e ju lite egen av sej o Hampus kan va rätt hårdhänt men dom hade lekt hela tiden. När jag kom så lekte dom att jasmine va lessen o Hampus skulle trösta henne .....naw.

Pappa, Tilda o jag drack lite kaffe o tjöta om allt o inget. Tiden går ju väldigt fort när man har trevligt. Så jag fick typ springa hem för att inte missa IDOL :D barnen va till min förvåning väldigt hjälpsamma och rediga när dom skulle lägga sej. Båda två fick somna till en film i våran säng, och Hampus e inte den so kan ligga still om vi inte ligger bredvid men det gjorde han. Han kom upp en gång för han va törstig sen somna han gott. Och Tuva som en stund där efter.


Och idol missade jag, fast det gjorde jag med flit, pratade med Louise i fonen o tänkte jag ändå kunde kolla på det på datan, så det ska jag göra nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Imorogn blir det IDOL hemma hos Louise :D

det va den sängen



Usch vad jag e trött på mitt hem, det blir aldrig klart. Kan ju också va så att jag aldrig blir riktigt nöjd med saker jag gör...men i söndags så köpte vi en säng till barnen. Hittade den på blocket för 500 spänn. Som hittat :D

men eftersom att vi inte va klara med deras rum fick vi ställa upp den hos mamma. Deras sängar skulle ju tas ner o sen få in den nya sängen då. Och igår så kånkade vi sängar hela kvällen o när vi väl har satt upp näst intill hela sängen inser vi att den e TRASIG....What....??

så efter jag samlat lite mod ringer jag upp tjejen jag köpte sängen av, vill ju liksom inte gå back 500 spänn, finns ju alltid hål o stoppa pengarna i :-) tjejen blev lika chokad som jag va när hon hörde att den va trasig. Och jag tror inte dom ville lura oss för dom va så trevliga när vi va där.

Två vägs kommunikation gillar jag :D så det e bara o åka tillbaka med sängen så får vi pengarna tillbaka :D


så nu e vi tillbaka på ruta 1.... jaja, det blir säkert bra nån gång!


känner mej lite piggare idag, vaknade med huvudvärk men tycker att den e lite mildare så förhoppningsvis börjar den o ge sej. Min  syster Josefine fyller år idag....GRATTIS!

Hampus ringde till "världens bästa moster" kl 7 imorses för att säga Grattis, vi ska upp dit på fredag o gratulera henne. Kanske käka nått gött?! På lördag ska vi va barnlediga....wiii.....Marcus ska på fest o jag ska kanske på bio om inte så ska jag bara ta det lugnt!!!


nu måste jag ner till tvätten, sen e det till o plugga som gäller men det va väl inget nytt :-)


barnens rum



go morron!


vart lite dåligt med uppdatering men jag har inte haft nån ork till o blogga. Känner mej fortfarande som ett tåg har kört över mej.

Igår va barnen o red :-) o vet ni vad, dom red barbacka.....helt otroligt va duktiga dom e. Tuva sa till mej imorses att hon hade träningsvärk för alla konster dom hade gjort igår.... :D

Barnens rum e nu också färdigt, det blev en randig tapet i grått o svart. Finns ju inte så mycket annat o välja på när dom delar rum men jag tycker det blev helt ok, nu ska bara alla möbler på plats men det får vi ta när Marcus kommer hem för jag har ingen ork till nåt.


ska nu dricka lite kaffe o plugga lite.....

ha det!

sjuk :(





Idag fick jag sova till 9,20....wiii, fast det kan ju bero på att jag e sjuk. Har 39 i feber o såååån huvudvärk. Känns som nånon drämt en tegelsten i huvet på mej.

Så idag ska jag inte göra nått....fast så vet jag ju att det inte kommer o bli, jag som e så rastlös av mej kommer ju inte kunna ligga still o bara glo.


Tuva ska på kalas idag hos Nikki, dom ska va ute i stallet o rida, hur kul blir inte det för 8 ungar :D

Jag orkar inte ens tänka så jag får skippa bloggandet för en stund....

äpplepaj med min Sophia




sitter hos sophia nu och dricker lite kaffe :-)

vi va i skövde en sväng förut o lämnade tillbaka tapet rullen som blev över. Blev lite annan skit på rusta....sen tog vi svängen förbi donken för jag o Hampus va hungriga....sen blv det äpplepaj hos sophia :D


Fia vill se en rolig film ikväll....så kom med förslag?????


lördag





Idag e jag lite trötter, ALLA barnen har sovit i våran säng....puh. Det blev inte mycket sömn för min del. Oliver va den första som kom, så han kröp ner jämte mej :-) vaknar sen att jag har både Tuva o Hampus liggandes på mej... så det har inte vart nån skönhetssömn för mej inte.

Tuva har åkt upp till mormor o Oliver o Hampus e ute o leker. Vi ska hem till Fia sen o käka äpplepaj :D. Hampus har tjatat om Melvin ett tag nu....så äntligen ska han få åka dit o leka :-)


hä nu ska jag ta tag i dan lite....blir ju inget gjort annars ;-)

slänger in lite kort


jag o Tilda i reklampausen på idol





mat vi åt, fläskfile, skivad potatis o vitlök med cremefraiche. Oliver kläckte
en skön kommentar...sån här god mat har jag aldrig ätit...mohahahaha....

    



nu ligger barnen o kollar på film, Hampus han däcka på en gång han la huvet på kudden. Tilda sitter vid den andra datan o vi kollar på teve...tror Marcus tycker jag e lite trökig som sitter o bloggar....hmm...får nog ta o hålla han lite sällskap nu :D


 


i väntan på mat




Barnen sitter o väntar på att maten ska bli klar :D dom har lekt så bra hela eftermiddagen. Och nu e det snart mat o sen lite mys!!!

söta ungar vi har Josse :D


paket




Josse o barnen kom hit efter att Nikki slutat skolan. Hon skulle MVC och jag skulle passa ungarna lite men mamma va ju här så det fick hon göra :-)


Vi tog svängen förbi munken o jag hämtade ut mina grejer från ellos, stövkar, två bh:ar och regnjackan. Blev så nöjd man kan bli! Oliver ska sova här inatt så nu e barnen ute o leker. Själv e jag väldigt rastlös......vill göra nåt men vet inte vad????

 



fick inget bra kort på jackan och jag orkar inte ta ett nytt kort. Borde kanske börja med maten nu, jag e vrål hungrig....sen blir ett glas rött till maten, Marcus va o köpte lite vin efter jobbet :D


cerise e fint



det här köpte jag på coop igår!!!


 


fredag me like




Äntligen fredag = MYS!!! Det gillar vi!!!! :-)


Ikväll blir det att käka gott o kolla idol. Jag älskar idol, iaf auditions...mohahaha. Som vanligt händer det inget kul i min vardag. Tuva va hos Sol hela dagen igår o idag ska hon med mamma hem eftersom dom har satt in vikare på fritids för den ordinare personalene på kurs.

Det e mycket Tuva nu märker jag....Fia får vi kom hem o leka imorgon? Hampus vill så gräna leka med Melvin :D tror han e lite stött för han har nästa inga kompisar...

 
igår när Hampus skulle sova så har han ju två favvo böcker som vi läser men nu har han fått en ny....Barbie o diamntslottet såklart :D han e så kär i den boken, har läst den varje dag sen i söndags o han vägrar nån annan!

Marcus o jag åkte till coop sen för att handla lite, Tilda o Tuva va hemma o kollade teve. Det blev lite mys till helgen o sen två fina kuddar o en pläd, allt i cerise, som jag ska ha i mitt vardagsrum :-) blev jätte snyggt till det limegröna!



ha´t gött


torsdag



Då e ungarna på dagis o skolan! Och jag sak plugga. Har ingen skola idag men ska försöka bli klar med iaf två uppgifter :-)

Tror jag måste åka o inhandla lite vantar o mössor, för det va helsikes vad kallt det va.


http://foki.blogg.se/images/2008/godmorning_22532038.jpg

hörs senare!!!

idol




Wiiiiii..........snart e det IDOL!!!

sitter bänkad framför teven med lite godis o chasewnötter :D Barnen sover o Marcus spelar. Jag har lite egen tid här kan man säga, inte mej emot. Marcus kollade faktiskt idol igår med mej så han fick spela idag.

Vi kom hem från Louise för en stund sen. Tuva följde ju med Emma hem efter skolan och hon slockna på en gång nu när hon la sej. Det händer inte ofta.


Som vanligt händer det inget sköj här....Vad säger ni tjejer, ska vi ut den 26:e ???? Snälla, jag vill :D jag e mycket sugen på alkoholhaltiga drycker :)


// bye bye

onsdag morgon




Go morron!

idag känns det som det kan bli en härlig dag :-)

Förutom skolan har jag inget planerat. Eller jo Tuva ska ju med Emma hem idag efter skolan så ikväll blir det till o dricka med Loiuse :-) måste också åka o byta Tuva skor som jag köpte till henne. Har tyckt lite synd om henne o behöva gå i foppa hela tiden. Ja, hon har växt ur alla sina skor :P så idag fick hon ta sina gympa dojjor till skolan.

Likadant e det med alla hennes byxor, Tuva har ganska mycket byxor o alla e typ för korta....dom va förstora i våras :P så om ni har tjej kläder i strl 122/128 köper jag gärna av er :D



Vi måste också komma iväg för o handla, det ekar i kylen. Och igår hade jag inget gott till IDOL, satt o käka på törr jäkla macka...hur gött e det. Så ikväll blir det godis kan jag tro :-)


nu blir det kaffe o lite plugga!!!


utmaning

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Caroline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cola
3. Flicknamn: Cassandra
4. Pojknamn: Charlie
5. Yrke:  Croupier
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Capri
8. Mat: Carbonara
9. Sak i badrummet: cortison salva
10. Plats/stad: Canberra
11. En orsak att vara sen: cykel olycka
12. Något man skriker: Gul bil, ok det kanske inte stavas med C men jag kom inte på något ;)
13. Film: Changelin
14. Något man dricker: Citronvatten
15. Band: Creed
16. Djur: Chiwawa
17. Gatunamn:  Carl Torinsgatan
18. Bil: Citroen
19. Sång: Calle o hans vänner


Blev utmanad av Mia, satans vad svårt det va. Jag har ju heller inte heller den lättaste bokstaven men skam den som ger sej :D ni får faktiskt halite överseende med stavningen på vissa ;)

Jag utmanar Eva, Bella :-) sen känner jag inga mer som bloggar, eller jo men dom har redan fått denna utmaningen


mycket nu



lessen för dålig bloggning. Men det blir ju lite så nu när jag har såååå mycket o göra. Tiden räcker liksom inte till riktigt. Skulle helst vilja att dygnet hade 30 timmar istäälet för 24...haha. Gud va man skulle hinna med mycket då.

Jag har haft en lektion idag, social omsorg o då prata vi om social tjämnstlagen. Sen direkt efter åkte jag upp till Josse som fick äran att hjälpa mej med VIPS modellen :-) och va bra det går när man får saker o ting förklarta för en....så nu e den klar, lika så etiken och nu ska jag snart bege mej till biblioteket för att skriva ner lite fakta om barnafödsel förr i tiden.

 

Läste precis på wikipedia :

Barnfödslar med segerhuva

att förr tiden va det ganska vanligt att barn föddes med just segerhuva som man kallar det. Det är när fosterhinnan inte spricker under förlossningen. Man kallar att när man föds med "seger huva" är ett gott tecken, ibland som ett skydd mot att drunkna, och man gjorde avtryck av fosterhinna på ett papper och gav det som minne till barnet. Med mordern medicin har artificiell spräckning av fosterhinnan blivit vanlig, och det är numera sällsynt att barn föds med segerhuva.

Tycker jag e ganska så roligt, eftersom att Hampus föddes med just "segerhuva" !!!



måste kila nu...ciao


tidspress




Plugga, plugga, plugga!!! så har min dag sett ut, kul va?!

känns inte som jag kommer nånstans med det jag skrivit, hmm kan va för att jag aldrig själv blir nöjd. Kanske inte får va så hård mot mej själv, utan låta lärarna avgöra om det e bra eller dåligt.

Har lite tidspress på mej nu, två uppgifter ska va inne denna veckan o en nästa. Och det e ju inga lätta uppgifter precis. Snälla Josse vill du hjälpa mej med VIPS? tänkte om du va ledig imorogn? isf kan jag cykla upp till dej efter min lektion på förmiddagen, den slutar halv elva :D


Ikväll blir det ridning för Tuva o Nikki, så annars händer det inget kuligt här.... bara en massa "måsten" som ska göras. Har en hög med tvätt som jag borde lägga in, göra klart storarummet, köpa "persienner", göra om mina blommor...som snart håller på att dö....ja a, listan kan bli lång!!!


ha´t bra!!

många paket :D




Det blev ett lyckat barnkalas denna gången också!

Man kan ju tror att 13 barn kan bli en ganska så högljud nivå? men jag e chockad över hur bra alla lekt o lyssnade. Man kunde typ höra en knappnål falla när barnen satt o käka...och det va ju inte vi som sa att dom skulle va tysta för det kan man ju inte begära på ett barnkalas...

Vi hade två lekar, hela havet stormar och sätta knorrern på grisen. Gabriella vann den första o Konrad den andra. Sen lekte dom mest i stora rummet med alla kuddar :D

O mycket paket blev det. Ska försöka komma ihåg allt, glömde ta kort på alla  presenter o nu e det försent för jag har redan vart så duktig o lagt in det i Tuvas hylla!

häst pysselbok, häst målarbok, hello kitty målarbok, pennor med pennväsare, tusch med roliga figurer, pennstämplar, figur pennväsare o barbie penna, block, små hästar, ett kitt med olika pyssel, ett annat kitt med block o princess saker, bratz docka, barbie docka, små rock dockor med gitarr,örhängen...tror jag fått med allt nu, det va en del kan man ju säga. Och Tuva e sååååå nöjd!!!

 
Tuva öppnar presenter


Tuva med sin kompis Wilma!


hela havet stormar, Kevin åkte ut här...

 

snart ska jag o Louise ut på en promenix :D det ska bli skönt o få röra på sej lite!!!


dax för maskeradkalas!




Tror ni att tjejerna här e förväntasfulla?

dom har tjatat sen nio imorses, när ska vi åka, ska vi åka snart :D sen har dom hängt runt mina ben mesta dels av dan.

Dom e nu iordning gjorda o se så fina dom blev :-)

 

Josse : Nikki ville inte ha sin Bell klänning, så hon tog askungen som hon hade här!!!


frukost med ungarnas ljuva stämmor :D



Go morron !


Just nu sitter alla ungar vid bordet o ska käka frulle. Jag ska också käka men deras stämma e lite för hög så här på morgonen. Igår kollade vi ju på film, satans vilken dålig film. Det hände inget genom helöa filmen så vi spolade oss igenom den.....



Today....e det barnkalas på familjecentralen för Tuva o Emma.

E du laddad Louise? Jag har haft ångest hel dan igår :P men det ska väl nog gå bra. Det e maskerad kalas o Tuva har inte bestämt sej än vad hons ka va o det ca 5 timmar kvar till vi ska åka dit o göra iordning...hmm.


Gud va gött jag sövit inatt :-) det va längesen. Jag drömmde också en sjuk konstig dröm?!

Nu ska jag käka frulle

bye bye

Barbie till töserna o en annan film till oss!




Barn e roliga...Tuva o Nikki har lekt typ hela dan. Vi träffade ju dom uppe stan sen följde Tuva med dom hem. Nu ikväll åkte vi upp till Josse o matte för att hämta Tuva. Fast vi blev kvar en stund :-)

Jag o josse satt o grejade med våra bloggar...hihi!!!!

iaf när vi skulle åka blev det värsta livet för då ville ju Nikki sova hos oss. Och eftersom att jag e den snällaste mostern i stan så gav jag med mej efter lite tjat :D


Hampus slockna på en gång han la huvudet på kudden, han va trött. Inte så konstigt eftersom han e så van nu o gå upp så tidigt. Han sover ju heller aldrig middag. Tuva o Nikki ligger i soffan o kolla på Barbie Rapunzel som jag hyrde ikväll.



           





Eva skulle också ändå hyra film så då följde jag med. Det blev Flickan i källaren....

Försvunnen,
saknad,
inlåst
i 8 år

En 12-årig flicka försvinner från sitt hem under mystiska omständigheter. De förtvivlade föräldrarna utlyser en belöning, och nyheten får stor uppmärksamhet i media.När ingen eventull kidnappare hör av sej befarar man det värsta, och fallet läggs ner. Ingen vet att hon hålls inspärrad av en psykopat, utan möjlighet att kontakta omvärlden. Vad är galningens plan, och hur flyr man från skräckens boning?

Lät den bra? det fanns iaf typ inga andra så denna får duga.

tror Marcus blir lite irriterad på mej nu så jag får väl ta o umgås med hoom nu :D


skaraberg nästa




då åker vi upp till skaraberg en stund nu då!!!

sen ikväll blir film o mys. ´Vi har precis käkat lite, tacopaj, den blev så god.

Eva kom hit en sväng förut på en kaffe. Hon ville kolla mitt fina vardagsrum :-) sen hjälpte hon mej med min blogg men jag fattar typ inget :P

Någon som vill komma o hjälpa mej? :-)






fint

Resultatet!!!








Barnkalas



Tur e att det bara e BARNKALAS i stan en gång om året ;)

Jag e helt slut. Men banen hade ju kul o det eväl huvudsaken. Vi mötte upp mormor o tog ströget runt stan. Barnbilen va först ut. Hampus sken som en sol hela tiden :-)

Sen va det ju hoppborg, polisbilen, ambulansen, ponnyridning, stora hoppborgen, fiskedamm o karusell. Tycker det e så kul att skara kommun ordnar sånt här för alla barnen + att det också e gratis.

Josse kom upp till stan med ett x antal ungar. Va lite svårt o hålla koll på alla. 7 ungar bilr ju lätt 7 viljor :D





Tuva ska nu iväg till Nikki o leka. Jag ska snart sätta på lite kaffe, Eva kommer hit sen :D


har ingen bra överskrift



Det e så typiskt att batteriet i kameran e slut när jag väl får tummen ur för att ta lite kort. Men nu sitter den på laddning!

Jag har fått iordning ganska bra i mitt stora rum. Trodde kanske att mina gardiner skulle bli lite för "mycket " men det blev super snyggt. Nu ska det bara upp lite på väggarna.


Kvällen har jag spenderat hos Louise :-) Tuva fick följa med o leka med Emma o Line. Jag o Louise flängde runt i stan för att shoppa grejer till barnkalaset som e på söndag. Sen satt vi hemma o gjorde godispåsar o drack lite kaffe. Fick också smaka på den goda äpplekakan som hon bakade i veckan :-)


äh jag orkar inte blogga mer, vill mysa med Marcus nu :-)

regn åter regn....



God morgon till en regning fredag :P

Vart o lämnat barnen på skolan o dagis. Tänkte jags kulle njta av mitt kaffe o plugga lite. Vardagsrummet blev klart igår :D ska lägga upp lite bilder ikväll när jag gjort det lite fint !


Pöss



kvällen!




Just nu e tapetseringen igång, förhoppningsvis hinner vi klart ikväll :)

dagen har annars rullat på som vanligt. Va med Josse i lidk förut o handlade på willys. Tuva följde med dom hem sen för o leka med nikki. Jag har tvättat o typ tjötat i fonen halva kvällen :-)


Imorgon e det fredag, det gillar vi!!! Då blir det fredags mys...Jippi, typ det ända man ser fram emot på veckodagarna...haha! Godis o en bra film, det gör helgen.

Men det e ju också barnensdag på lördag. Hampus han har tjatat i flera dar nu om o åka barndbil :D Hoppas det blir bra väder. Förra året stod regnet som spö i backen. Men vi va minsann uppe i stan med fia o rickard, vad gör man inte för sina barn :D

Någon som vart inne på aftonbaldet igår/dag kolla in den videon som heter Skrämsel propaganda för unga bilister. Usch vad hemskt, och den e så väl gjord. Det gjorde ont i mej!


Det e helt sjukt hur en dag på dagis kan va så givande egentligen. Hampus har alltid vart en liten vilding o krånglat när han ska sova, men nu e han så trött o säger själv att han vill sova :-) han somnar vid 7 tiden varje dag (typ) och man märker genast att kvällen blir mycket längre + att man har en kväll ihop! Så dom få timmarna barnen e vakna här hemma på eftermiddagen e så mysiga för då e dom ganska lugn.

Jag o Hampus satt i soffan förut o läste böcker eller ja han vill ju bara läsa två av dom hundra han har, lite uttjatat men han blir ju glad.


Nu ropar Marcus på mej så jag får hjälpa han lite men vi hörs la imorron!!!


natti natt

härligt!



Härlig morgon!!!

Idag e jag på bra humör o jag vet att detta kommer o bli en bra dag. Inte för att vi ska göra nått speciellt men det e alltid kul när man vaknar på den glada sidan.


Hampus har jag vart o lämnat på dagis, och Tuva ligger i sängen o kolla på film. Hon e bättre nu men så imorgon blir det skola för hennes del. Jag ska läsa klart min bok, sen ska jag skriva om den o lite etik uppgifter ska va gjort tills nästa vecka.

Förhoppningsvis när marcus kommer hem ska vi sätta igång med tapetseringen :D vill att det ska va klart nu!!!

Jag va ju hemma hos fia igår, och dom har gjort om lilla hallen....Shit vad snyggt det blev. Nästa gång jag e där ska jag ta ett kort o lägga ut :-) det e en grå tapet med rosa o rött i, väldigt svårt o föklrara men dom ska röd inredning.....såååå snyggt!




Lösning?





Jag har länge funderat på hur jag ska kunna inreda o möblera barnens rum. Ytan e ju inte så stor och plus att dete ganska svårt när jag har en av varje sort :-)

Men jag tror jag har hittat den bästa lösningen :D



Enkelsäng

Tuva ligger överst, sen en madrass till Hampus där under. Bäst av allt, det finns ett skrivbord ihop med sängen!!!

Vad tycker ni?

onsdag




Som vanligt har jag vart i skolan. Fast idag hade jag en lite Tuva med mej :-) Hon tyckte detva väldigt spännande o va i mins skola. Det första vi stöter på e mv killarna som inviger ettorna. Dom va kläda till gamla tanter o hade ögon bindel sen skrek dom .... vi kommer i från ria ra ria ra aske daske da....i typ en kvart i kafeterian. Tuva va i chocktillstånd :-)

Ja jag hade ju bara en lektion på morgonen o eftersom Tuva inte får gå till skolan för hon har vart feberfri en dag fick hon följa med mej. Syselsatte henne med en trave målar böcker o Min häst tidning!


Direkt efter så cyklade vi ut till fia o Melvin. Och givetvis så kom världens regnskur :P vi va som två dränkta katter när vi kom fram. Det blev lite kaffe o Fias hembakta vanilj bullar :-)



Ja det va våran förmiddag.

Nu ska jag spela spel med Tuva :D

bye bye

Tuva feber



Go morron :-)


Jag ska snart iväg till skolan o Tuva ska jag lämna hos mamma. Hon har 40 i feber :P men jag tycker hon rätt så piggelin ändå. Mamma ringde o bad mej köpa med lite ingredienser. Dom ska baka medans jag e skolan o sen får jag kaffe o nybakat när jag slutat....perfekt!


Har inte så värst mycket o blogga om...hm, jag kanske borde börja tänka på att göra oss redo :-)


//

hej då!!!

RSS 2.0